Välkommen till din KABE-verkstad

Att äga en KABE innebär möjligheter till spännande resor, upplevelser och skön avkoppling. Din rullande bostad kan ta dig precis vart du vill och med rätt omvårdnad vårdar du också värdet på din KABE.

Som KABE-ägare har du tillgång till ett stort nätverk av auktoriserade och välutbildade återförsäljare och serviceverkstäder i hela Skandinavien samt i flera andra Europeiska länder.

– Många av våra återförsäljare har samarbetat med KABE väldigt länge. Ibland är det familjeföretag där de goda relationerna med kunderna fortsätter över generationerna, berättar eftermarknadschef Mikael Levinsson.

Hos återförsäljaren får du engagerad och professionell hjälp att välja rätt husvagn eller husbil. Du får svar på alla dina frågor och har möjlighet att känna, undersöka och upptäcka detaljerna i KABEs stora utbud.

KABE Verkstad husbilar
Kunskap och kompetens

Det är också hit du ska vända dig efter köpet om du är i behov av en reparation eller reservdel, vill göra en eftermontering av utrustning eller när det är dags för service på din husvagn eller husbil. (Husbilens bildel servas och repareras av Mercedes respektive Fiats egna auktoriserade verkstäder.)

– Den auktoriserade KABE-verkstaden har kunskap och kompetens om KABEs olika modeller och den komplexa teknik som finns inbyggd i produkterna. All verkstadspersonal genomgår utbildningar i flera steg och deltar i kontinuerlig vidareutbildning via våra egna serviceutbildningar.

Adresser och kontaktuppgifter till KABEs alla återförsäljare och serviceverkstäder finns på återförsäljarsidan och Mikael Levinsson vill passa på att vidarebefordra ett budskap inför våren:


– Vänta inte för länge med att boka tid för den årliga servicen eller för åtgärder som du vill ha utförda före sommaren! Våra verkstäder står alltid beredda att hjälpa till, men det brukar bli extra högt tryck, med risk för väntetid när vi närmar oss vår och sommar.

KABE auktoriserad verkstad

Hitta en KABE-verkstad

KABE-verkstäder i Sverige

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.