Lediga jobb

KABE AB är den största och ledande nordiska tillverkaren av husvagnar och husbilar med egen utveckling, design och produktion belägen i Tenhult, 10 km utanför Jönköping. KABE tillverkar och säljer husvagnar och husbilar till den europeiska marknaden genom varumärkena KABE, Coachman och Affinity. Försäljningen av KABEs produkter sker uteslutande via återförsäljare och KABE har idag över 100 fristående återförsäljare på de bearbetade marknaderna runt om i Europa. KABE har idag c:a 700 anställda och majoriteten har Tenhult som sin bas.

KABE AB ingår i KABE Group och har sedan starten 1957 ständigt utvecklats och är idag en internationell koncern med produktion i Sverige, Storbritannien och Polen och försäljning på 14 marknader i Europa. Totalt omsätter koncernen c:a 3,6 miljarder kronor och antalet anställda uppgår till drygt 1 000 personer. KABE Group AB är noterat på OMX Nordiska Börs, Stockholm, Nordiska Listan, Mid Cap. Exportandelen är idag över 60 % av försäljningen.

Just nu söker vi:


Ingen tjänst som passar dig just nu?
Skicka in en spontanansökan

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba på KABE? Möt våra medarbetare som dagligen arbetar med att bygga framtidens husvagnar och husbilar.


KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.