HUSVAGNAR

DET FINNS ALLTID EN PERFEKT KABE.

För att passa alla de olika behov och önskemål som vi vet finns bland våra KABE-ägare har vi utvecklat fem modellprogram, vart och ett med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husvagn eller en stor modell kan du vara säker på att få året runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. För oss är det självklarheter som vi aldrig tummar på.

Classic

En modellserie med lite kortare utrustningslista och lite färre val, men med KABEs höga kvalitet rakt igenom. Det tummar vi inte på.

Kabe - Husvagnar, Classic
Kabe - Husvagnar, Classic

Ädelsten

Vår storsäljande serie för dig med höga krav på basutrustning och komfort. Rymlig eller kompakt husvagn? Flexibel inredning eller extra lätt konstruktion? Oavsett just din familjs behov och smak finns det en Ädelsten som kan anpassas till er.

Kabe - Husvagnar, Ädelsten
Kabe - Husvagnar, Ädelsten

Royal

Hos Royal är lyxutrustningen standard. En husvagn för dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Här finns all utrustning som Ädelsten-serien har, plus mycket mer. Bland annat är KABE Smart D elsystem numera standard i alla Royal-vagnar.

Kabe - Husvagnar, Royal
Kabe - Husvagnar, Royal

Hacienda

I KABE Hacienda har vi kombinerat hög utrustningsnivå med riktigt stora ytor. Ett lättflyttat och bekvämt boende för dig som inte vill tumma på kvaliteten. Samma utrustning som hos Royal-serien.

Kabe - Husvagnar, Hacienda
Kabe - Husvagnar, Hacienda

Imperial

Imperial-serien är en kollektion juveler i husvagnarnas absoluta premium-segment. Dess exklusivitet märks redan i exteriören som är slät och högblank med tredimensionell dekor. Invändigt är standarden på lyxnivå. Nedsänkt induktionshäll, skåpluckor i högblank pianolack, påkostad skinnklädsel, mikrovågsugn, porslinstoalett, luftkonditionering, specialdesignat ljudsystem och KABE Smart D elsystem är bara några exempel på vad som ingår. KABE Imperial är för dig som inte nöjer dig med annat än det absolut bästa.

Kabe - Husvagnar, Imperial
Kabe - Husvagnar, Imperial

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Läs mer