Starka skäl

10 starka skäl till varför du ska välja KABE:

ÅRET-RUNT-KOMFORT - KABE

ÅRET-RUNT-KOMFORT

KABEs husvagnar och husbilar är konstruerade för det skandinaviska klimatet. Det innebär att vi aldrig tar några genvägar när det gäller isolering, ventilation och uppvärmning. Karossen byggs enligt KABEs egen iWall-konstruktion för maximal stabilitet och absolut fuktsäkerhet. Samtliga modeller är utrustade med Alde 3020 värmepanna samt ­vattenburen golvvärme som standard. Många av de viktiga året-runt-funktionerna är inbyggda i konstruktionen och syns inte när du stiger in i husbilen eller husvagnen första gången. Men du märker skillnaden när du använder din KABE.

KVALITET - KABE

KVALITET

Oavsett vilken KABE-modell du väjer kan du vara säker på att få del av marknadens bästa kvalitet inom varje prissegment. Alla våra husvagnar och husbilar byggs i KABEs moderna fabriker i Tenhult, där vi också har vår egen snickerifabrik för produktion av inredning. Under årens lopp har vi utvecklat flera unika konstruktioner som säker­ställer de högt ställda krav som du ska kunna ställa på din KABE.

VÄRDE SOM VARAR - KABE

VÄRDE SOM VARAR

KABEs husvagnar och husbilar tillhör marknadens mest välutrustade redan i sitt standardutförande. Innan du börjar jämföra priser: Ta reda på vad som faktiskt ingår. I en ny KABE hittar du alltid den senaste tekniken. I kombination med KABEs höga kvalitet får du ett komfortabelt campingboende under många år – och ett garanterat bra andrahandsvärde vid ett framtida inbyte.

TEKNIK - KABE

TEKNIK

KABE har en ledande roll inom teknikutvecklingen i branschen. Under de senaste åren har vi mottagit flera prestige­fyllda utmärkelser för våra tekniska innovationer, bland annat inom ventilation och värmeåtervinning. Framtidens utmaningar kräver framtidens lösningar och KABE fortsätter att leva upp till sin välkända slogan ”Alltid steget före”.

MILJÖ - KABE

MILJÖ

På KABE arbetar vi kontinuerligt med produktutveckling och vi anstränger oss för att alltid ligga i framkant när det ­gäller miljö och teknik. Vår strävan är att leda utvecklingen mot en ännu mer klimat- och miljöanpassad husvagns- och husbilsbransch. Miljöfrågorna har högsta prioritet och vi engagerar oss hela vägen. Från materialval och produktionsteknik till energivärden och utsläppsnivåer.

TRYGGHET - KABE

TRYGGHET

Din trygghet som husbils- eller husvagnsägare handlar mycket om säkerheten på vägen. Våra husvagnar är bland annat utrustade med KABE Safety Driving system, som innebär ett chassi med längre dragbalkar och en krängnings­hämmande axel. Husbilarna byggs på Europas absolut bästa husbilsbaser; Fiat Ducato och Mercedes Sprinter, där autobroms, antisladd, regnsensor och attention assist är exempel på utrustning som bidrar till ökad säkerhet på vägen. Förutom KABEs stabila husbilskaross har vi även infört stålramar kring batteri och vattentank för att förhindra att dessa kommer i rörelse vid en krock samt en ny bordskonstruktion där bordsskivan kan fällas undan vid körning.

FUNKTIONALITET - KABE

FUNKTIONALITET

KABE har mer än 60 års erfarenhet av att utveckla och tillverka husvagnar och husbilar för aktiv användning hela året. I din KABE hittar du därför många smarta lösningar som gör campinglivet precis så enkelt och avkopplande som du vill att det ska vara. Det kan vara allt från det praktiska skidfacket med belysning till centrallås på kökslådorna eller det där USB-uttaget som är placerat precis där du vill att det ska vara.

DESIGN - KABE

DESIGN

Designen i KABEs inredning är präglad av den skandinaviska traditionen, med ljusa färger och materialval som ger ett fräscht och luftigt intryck. Infällda luckor, rundade hörn och ergonomiskt utformade sittdynor är exempel på ­detaljer som skapar den speciella KABE-känslan, där design och funktion alltid går hand i hand. Även exteriört känne­tecknas karossen av genomtänkta detaljer och eleganta linjer som ger varje KABE sin distinkta karaktär.

ÅTERFÖRSÄLJARE - KABE

ÅTERFÖRSÄLJARE

KABE har ett stort nätverk av auktoriserade och välutbildade återförsäljare och serviceverkstäder i hela Skandinavien, men också i flera andra Europeiska länder. Här får du kunniga råd vid köptillfället och professionell service som skapar trygghet i ägandet. Våra återförsäljare hjälper även till med finansiella upplägg och försäkring av din KABE.

VALFRIHET - KABE

VALFRIHET

Det finns en KABE för alla. Det gäller bara att komma underfund med vilken storlek, planlösning, utrustning och prisklass som passar dig och din familj bäst. När du har hittat din favoritmodell väljer du den met optimala planlösningen med hjälp av KABEs Flexline-system, som ger många valmöjligheter och verkligt stor flexibilitet. Enklast är att bygga sin KABE i vår produktkonfigurator, som du hittar på kabe.se under fliken ”Bygg din KABE”, eller genom att besöka någon av våra återförsäljare.

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.