Starka skäl

10 starka skäl till varför du ska välja KABE:

ÅRET-RUNT-KOMFORT - KABE

ÅRET-RUNT-KOMFORT

KABEs husvagnar och husbilar är konstruerade för det skandinaviska klimatet, för att fungera lika bra under kalla vintrar som varma somrar. Därför tar vi inga genvägar när det gäller isolering, ventilation och uppvärmning. Karossen byggs enligt KABEs egen iWall-konstruktion för maximal stabilitet och absolut fuktsäkerhet. Samtliga modeller är utrustade med Alde 3030 värmepanna samt vattenburen golvvärme som standard. Många av de viktiga året-runt-funktionerna är inbyggda i konstruktionen och syns kanske inte när du stiger in i husbilen eller husvagnen första gången. Men du märker skillnaden när du använder din KABE.

KVALITET - KABE

KVALITET

För oss är det viktigt att varje KABE håller högsta kvalitet och god design, i varje detalj. Så har vi alltid tänkt, i över 60 år. Därför konstruerar vi och provar nya lösningar i vår egen utvecklingshall, och bygger varje KABE i en av Europas modernaste husvagns- och husbilsfabriker. Vår egen. Vi har skickliga medarbetare, egna elektriker, ett eget snickeri och en modern maskinpark. Och våra underleverantörer tillhör Europas ledande inom sina olika områden.

VÄRDE SOM VARAR - KABE

VÄRDE SOM VARAR

Oavsett vilken KABE-modell du väjer kan du vara säker på att få marknadens bästa kvalitet inom varje prissegment. Kvalitet som håller. Vi utvecklar ständigt våra husvagnar och husbilar i KABEs moderna fabriker i Tenhult, med målet att uppfylla både dina och nästa ägares höga krav. Därför kan du känna dig trygg i att värdet på din KABE kommer att stå sig bra även i framtiden.

TEKNIK - KABE

TEKNIK

I en ny KABE får du alltid den senaste tekniken och redan i standardutförandet är den en av marknadens mest välutrustade. Vi anser att framtidens utmaningar kräver framtidens lösningar och lägger mycket energi på teknikutveckling. Under de senaste åren har vi fått flera fina utmärkelser för våra innovationer, bland annat inom ventilation och värmeåtervinning. Vi har allt för ett riktigt bekvämt boende på väg. Så, innan du börjar jämföra priser – ta reda på vad som faktiskt ingår i en KABE.

KLIMAT OCH MILJÖ - KABE

KLIMAT OCH MILJÖ

För oss har miljöfrågorna högsta prioritet och vi engagerar oss hela vägen – från materialval och produktionsteknik till energivärden och utsläppsnivåer. Vi vill leda utvecklingen mot en ännu mer klimat- och miljöanpassad husvagns- och husbilsbransch. Självklart står vi bakom FN:s globala mål för hållbar utveckling och jobbar för goda arbetsvillkor, ökad mångfald och jämställdhet, och för att hålla en hög nivå i affärsetiska frågor.

TRYGGT OCH SÄKERT - KABE

TRYGGT OCH SÄKERT

Att köpa en KABE är att investera i säkerhet. Vi vill att du ska känna dig trygg i din investering och njuta fullt ut av härliga dagar i din husvagn eller husbil. Därför ger vi sju års täthetsgaranti på alla nya husvagnar och husbilar. Du ska självklart också känna dig trygg på vägen. Våra husvagnar och husbilar är utrustade med flera aktiva säkerhetssystem. Och om olyckan ändå är framme har din KABE väl utvecklade passiva säkerhetssystem som skyddar dig i en krock. En stabil kaross och robust konstruktion, och stålramar som håller batteri och vattentank i ett fast grepp är några exempel.

FUNKTIONALITET - KABE

FUNKTIONALITET

KABE har mer än 60 års erfarenhet av att utveckla och tillverka husvagnar och husbilar för aktiv användning hela året. I din KABE hittar du därför många smarta lösningar som gör campinglivet precis så enkelt och avkopplande som du vill att det ska vara. Det kan vara allt från det praktiska skidfacket med belysning till centrallås på kökslådorna eller det där USB-uttaget som är placerat precis där du vill att det ska vara.

DESIGN - KABE

DESIGN

Designen i KABEs inredning är präglad av den skandinaviska traditionen, med ljusa färger och materialval som ger ett fräscht och luftigt intryck. Infällda luckor, rundade hörn och ergonomiskt utformade sittdynor är exempel på detaljer som skapar den speciella KABE-känslan, där design och funktion alltid går hand i hand. Även exteriört kännetecknas karossen av genomtänkta detaljer och eleganta linjer som ger varje KABE sin distinkta karaktär.

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE - KABE

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

KABEs auktoriserade återförsäljare och serviceverkstäder finns i hela Skandinavien och flera länder i Europa. Hos våra återförsäljare får du expertråd och hjälp med finansiella upplägg och försäkring när du ska köpa din KABE. När du sedan är på väg finns över hundra auktoriserade verkstäder med professionell service över hela norra Europa om du behöver hjälp. många av dem har jobbat med oss i decennier, så du är i trygga händer.

VALFRIHET - KABE

VALFRIHET

Det finns en KABE för alla. Det gäller bara att komma underfund med vilken storlek, planlösning, utrustning och prisklass som passar dig och din familj bäst. När du har hittat din favoritmodell väljer du den mest optimala planlösningen med hjälp av KABEs Flexline-system, som ger många valmöjligheter och verkligt stor flexibilitet. Enklast är att bygga sin KABE i vår produktkonfigurator, som du hittar på vår hemsida under fliken "Bygg din KABE", eller genom att besöka någon av våra återförsäljare.

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.