CLASSIC

INSTEGSMODELL MED ALLA KABES KVALITETER.

En instegsmodell med en något kortare utrustningslista. Men med KABE-kvalitet hela vägen. Finns i Hel- och Halvintegrerade modeller, samt Crossover i längd 740.

Kök

Kök 3 - Kabe

Köket är praktiskt L-format och utrustat med trelågig gasolspis, köksfläkt och ett 175 liters kylskåp med köldfack.

Kök 4 - Kabe

Alla lådor och luckor är utrustade med softclose och centrallås.

Kök 2 - Kabe

Med ett lock att lägga över diskhon får du nu en större sammanhängande bänkyta i våra Classic modeller.

Kök 1 - Kabe

Ett kök ska vara praktiskt, välutrustat och smart planerat. Det har vi sett till att alla våra kök är. Men vi stannar inte där. Oavsett vilken modell du väljer kan du vara trygg i att köket håller hög kvalitet i alla delar. Och den genomtänkta designen, den ingår alltid i en KABE.

Vardagsrum

Vardagsrum 3 - Kabe

I överskåpen finns en hylla, inbyggda luftkanaler, mellanväggar, gasdämpare och trycklås.

Vardagsrum 1 - Kabe

För att man ska kunna umgås på ett avslappnat och bekvämt sätt behövs plats för alla. Med ett enkelt handtag svänger du smidigt runt förar- och passagerarsätet, sedan kan middagen börja! Här sitter du alltid skönt med allt du behöver inom räckhåll. Du sätter själv din egen stil på inredningen genom att välja mellan två snygga dynklädslar.

Vardagsrum 4 - Kabe

I skofacket innanför dörren torkar skorna snabbt, tack vare integrerade värmeslingor.

Vardagsrum 2 - Kabe

Den L-formade soffan är skön både under resan och till middag. Alla våra dynor har antislip-beklädnad på undersidan som gör att de alltid ligger på plats.

Sovrum

Sovrum 3 - Kabe

Även sängarna i en KABE är av mycket hög kvalitet. Härliga spiralmadrasser och extra tjocka bäddmadrasser samt överkast.

Sovrum 4 - Kabe

En lösning är till exempel Grand Lit, där de två långbäddarna förvandlas till en enda gigantisk dubbelsäng.

Sovrum 2 - Kabe

Enkel- eller dubbelsäng. Inred husbilens sovrumsdel såsom det passar dig och ditt sällskap bäst. Grand Lit är en praktisk lösning! Ytan mellan de båda sängarna täcks enkelt upp och gör plats för flera att sova i en och samma jättesäng.

Sovrum 1 - Kabe

Vi vet hur mycket det betyder att sova gott om natten. Därför har vi utrustat alla våra sängar med bekväma madrasser. Hur mån ga bäddar behövs? Vi inreder sovrumsdelen efter dina behov och önskemål. Mörkläggningsgardiner och ljudisolerade väggar och tak borgar för sköna nätter och utvilade morgnar.

Badrum

Badrum 4 - Kabe

Detaljer som knoppar, hängare och handtag är inte bara praktiska, utan självklart formgivna med finess.

Badrum 5 - Kabe

Ett kompakt boende kräver eftertanke om bra förvaring. Stilrena krokar blir en praktisk del i helheten.

Badrum 3 - Kabe

För bekvämlighetens skull är en riktig dusch en självklarhet i alla KABE Classic.

Badrum 1 - Kabe

De genomtänkta detaljerna och den stilrena designen som utmärker hela din KABE husbil följer självklart med in i badrummet. Du kan välja mellan ett stort och rymligt badrum med inbyggd duschkabin eller ett centralt placerat badrum som blir en naturlig avdelare mellan husbilens olika rum. Inget lämnas åt slumpen. Allt för att du ska känna dig som hemma.

Badrum 2 - Kabe

Oavsett hur du vill använda badrummet i din nya KABE har vi en planlösning som garanterat passar och erbjuder dig en enastående komfort alla dagar.

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Läs mer