ROYAL

INGET ANNAT ÄN TOPPKLASS.

Hos Royal är lyxutrustningen standard. En husvagn för dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Här finns all utrustning som Ädelsten-serien har, plus mycket mer. Ett lättflyttat och bekvämt boende för dig som inte vill tumma på kvaliteten.

Kök

Kök 3 - Kabe

Under porslinsskåpet löper en praktisk upphängningslist med två krokar.

Kök 4 - Kabe

I våra Royal-kök har vi, förutom egenskaperna från de välutrustade Ädelstenköken, också en stor 4-lågig spis med tillhörande ugn.

Kök 2 - Kabe

Infällda luckor och lådor, samt bänkskiva med snygg marmorimitation i köket i alla våra Royal-vagnar.

Kök 1 - Kabe

I Royal-köket finns inte plats för kompromisser. Förutom alla egenskaper från de välutrustade Ädelsten-köken ingår också en stor 4-lågig spis med tillhörande ugn. Smarta lösningar ger extra arbetsyta när du behöver den som mest och lådorna är utrustade med soft close samt centrallås. Uttrycket är mycket elegant, med bronsfärgad kylskåpsfront med en eller två ljuslister vid sidan. Hela inredningen går i vacker Shannon Oak, med fräscht vita överskåpsluckor i framdelen. Vitt kök finns som tillval.

Vardagsrum

Vardagsrum 4 - Kabe

Dinette-lådan i mittgruppen löper praktiskt i två rullskenor.

Vardagsrum 2 - Kabe

Alla KABE:s framsoffor har fått ett snyggt rundat hörn.

Vardagsrum 3 - Kabe

Alla luckor i överskåpen fram samt hörndelen har en ny, fräsch foliefärg.

Vardagsrum 1 - Kabe

Ett generöst vardagsrum med plats för många. Tack vare smarta lösningar kan man enkelt förvandla soffan till en stor extra sovplats om man får tillfälliga nattgäster eller är många i familjen. Detaljer som rundade hörn i soffan och indirekt belysning längs skåpens undersida ger en lyxig känsla. Soffans klädsel väljer du efter din egen smak, bland sex tyg- och tre skinnkollektioner. Alla noga utvalda och testade för bästa hållbarhet och harmoni.

Sovrum

Sovrum 3 - Kabe

Sängarna i din KABE är minst lika sköna som hemma. Spiralmadrasser och extra tjocka bäddmadrasser ger bästa förutsättningar för en god nattsömn.

Sovrum 4 - Kabe

Sängen är inte bara en plats att sova i. Här kryper man även gärna upp med en bok eller tidning för en stunds avkoppling. För att göra det så bekvämt som möjligt finns en ny sänggavel i mjukt material. En vadderad mockaimitation med printat 3D-mönster, för ett naturligt snyggt uttryck.

Sovrum 2 - Kabe

Planlösningarna Flexline B8 och B10 är uppdaterade, numera med en garderob intill sängen.

Sovrum 1 - Kabe

En god nattsömn gör stor skillnad. Därför har vi utrustat din KABE Royal med minst lika sköna sängar som du har hemma. Vi har satsat på spiralmadrasser av hög kvalitet med extra tjocka bäddmadrasser ovanpå. För det är du värd. Självklart hittar du också finesser som mysbelysning i sänggaveln och ställbar huvudände. Att sängar och soffor är uppfällbara gör det enkelt att komma åt vid städning och förvaring.

Badrum

Badrum 3 - Kabe

Tvättställsho med enhandsblandare.

Badrum 4 - Kabe

I Royal 780 DGLE är duschkabin och toalett placerade på var sin sida om mittgången. Genom att ställa upp båda dörrarna kan du gränsa av hela sovrummet mot husvagnens främre, sociala del.

Badrum 1 - Kabe

Egen dusch och toalett står högt på mångas lista för att vardagen i husvagnen ska fungera bekvämt. Är designnivån dessutom hög blir besöken här än trevligare. Därför har vi inrett våra KABE Royal-badrum i stilren Shannon Oak, med exklusiva handtag och hängare. I flera av modellerna är komplett duschkabin standard. Välj mellan ett stort och rymligt badrum med inbyggd duschkabin längst bak i vagnen, eller ett badrum som naturligt gränsar av mellan vagnens olika rum.

Badrum 2 - Kabe

DGLE-modellernas toaletter med funktionell och snygg design.

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Läs mer