IMPERIAL

NÄR BARA DET ABSOLUT BÄSTA ÄR GOTT NOG.

Imperial-serien är en kollektion juveler i husvagnarnas absoluta premium-segment. Dess exklusivitet märks redan i exteriören som är slät och högblank med tredimensionell dekor. Invändigt är standarden på lyxnivå. Nedsänkt induktionshäll, skåpluckor i högblank pianolack, påkostad skinnklädsel, mikrovågsugn, porslinstoalett, luftkonditionering, specialdesignat ljudsystem och KABE Smart D elsystem är bara några exempel på vad som ingår. KABE Imperial är för dig som inte nöjer dig med annat än det absolut bästa.

Kök

Kök 4 - Kabe

Alla kökslådor kommer med soft close och centrallås.

Kök 2 - Kabe

2019 introducerar vi Dometics nya, innovativa kylskåp, med dubbelhängda dörrar på både kyl och köldfack. Du öppnar genom att greppa den smäckra aluminiumlisten på valfri sida av dörren. Genom att dörren enkelt kan öppnas från två håll är det alltid smidigt att nå det du behöver, oavsett om du står i köket eller sitter vid matbordet!

Kök 3 - Kabe

Spisen är snyggt nedsänkt i laminatskivan.

Kök 1 - Kabe

Köket i KABE Imperial är vårt mest exklusiva. Förutom alla kompletta faciliteter från våra övriga kök har Imperial utrustats med induktionshäll, nedfälld i laminatskivan, samt två separata gasplattor. Vita överskåpsluckor i framdelen och det fina skinnet i soffan sätter tonen direkt när man stiger in genom dörren. Det här är inget vanligt husvagnskök.

Vardagsrum

Vardagsrum 3 - Kabe

I 2019 års modeller har vi uppdaterat inredningen med en ny snygg taklampa.

Vardagsrum 4 - Kabe

Framsoffans rundade hörn och belysningen under soffan är båda exempel på hur KABE ständigt utvecklas i både funktion och design.

Vardagsrum 1 - Kabe

Grunden i vardagsrummet är stilfull i vartenda drag, med noga utvalda exklusiva material och tidlöst vacker design. För att anpassa känslan efter dina och din familjs önskemål finns en rad olika planlösningar samt textil- och skinnkollektioner att välja bland. Oavsett om du väljer rundsoffa eller tillvalet L-soffa kommer den med slideout- funktion, med smidigt justerbar lutning i både sitt- och ryggdyna. Denna funktion finns som tillval i våra övriga husvagnar, men är standard i Imperial.

Vardagsrum 2 - Kabe

Alla luckor i överskåpen fram samt hörndelen har en ny, elegant foliefärg.

Sovrum

Sovrum 3 - Kabe

Sängarna i KABE Imperial är minst lika sköna som hemma.

Sovrum 1 - Kabe

Vi har gjort vårt yttersta för att skapa sovrumsalternativ för alla smaker i våra KABE Imperial. Självklart håller alla samma höga klass i sovkomfort, design och smäckra val. Vilken bäddmodell eller placering du än väljer kan du vila lugnt i att din säng har riktigt skön spiralmadrass, extra tjock bäddmadrass och ställbar huvudgärd. Självklart hittar du även en skön mysbelysning i sänggaveln.

Sovrum 2 - Kabe

Sängbottnen är lätt åtkomlig från utsidan, via bagageluckan som är standard på Imperial-modellerna.

Sovrum 4 - Kabe

Spiralmadrasser av högsta klass och extra tjocka bäddmadrasser ger bästa förutsättningar för en god nattsömn.

Badrum

Badrum 3 - Kabe

Oavsett hur badrummet i din nya KABE ska användas har vi en planlösning som garanterat passar.

Badrum 4 - Kabe

Ett stort och rymligt badrum med känsla av lyx. Det är en av de saker som utmärker våra TDL-vagnar.

Badrum 2 - Kabe

Imperial DXL har badrumsdel längst bak i vagnen, bredvid sovrummet, vilket ger en skönt öppen planlösning.

Badrum 1 - Kabe

I ett Imperial-badrum finns inget utrymme för kompromisser. Smäckra linjer, god belysning, porslinstoalett och handdukstork är självklart standard. Oavsett om du vill ha ett stort badrum eller hellre prioriterar mer rymd i andra delar av din husvagn har vi en planlösning som passar din KABE Imperial. I våra TDL-modeller förfogar badrummet över hela vagnens bredd baktill och duschkabin är standard.

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Läs mer