HACIENDA

EXTRA STORT, RIKTIGT KOMFORTABELT.

I KABE Hacienda har vi kombinerat hög utrustningsnivå med riktigt stora ytor. Ett lättflyttat och bekvämt boende för dig som inte vill tumma på kvaliteten. Samma utrustning som hos Royal-serien.

Kök

Kök 4 - Kabe

För att tillfredsställa alla smaker har vi ett vitt kök. Standard Imperial, tillval Royal/Hacienda.

Kök 3 - Kabe

Exklusiva detaljer, som till exempel den rundade diskhon med utanpåliggande kran, den separata besticklådan och skärbrädan i noga utvalt trä. Det är sådant som ger den där perfekta känslan av ett högklassigt kök.

Kök 1 - Kabe

De vackra träslagen och snickerierna, den höga nivån på all utrustning och den genomtänkta designen i alla funktioner. Ett KABE-kök innebär alltid toppklass rakt igenom. Inredning i elegant Shannon Oak med vita överskåpsluckor i framdelen. Stor kyl med köldfack, 4-lågig spis med ugn, kökslådor med soft-close och centrallås, sopsortering och mycket mer. Här kan du känna dig som hemma.

Kök 2 - Kabe

Smarta lösningar i köket ger extra utrymme när du som bäst behöver det.

Vardagsrum

Vardagsrum 3 - Kabe

Värmeslingor i skofacket innanför dörren gör att skorna torkar snabbt.

Vardagsrum 1 - Kabe

En plats att samlas – hela familjen eller i goda vänners lag – betyder mycket. I den U-formade soffan med Premium Foam-stoppning sitter ni både skönt och många. Den moderna designkänslan understryks av sobra toner och högblanka bord och bänkar i ljust laminat. Accentuera din egen stil genom att välja din favoritklädsel bland våra sex tyg- och två skinnkollektioner.

Vardagsrum 2 - Kabe

De högblanka avställningsytorna med känsla av glas är något man lägger märke till så snart man kliver in i husvagnen. En extra utdragbar skiva maximerar snabbt bordets yta när det behövs.

Vardagsrum 4 - Kabe

Med KABE SMART D styr du uppvärmning och belysning, och håller koll på färskvattennivå, batterikapacitet och mycket mer. Allt på en skärm!

Sovrum

Sovrum 3 - Kabe

Sängarna blir mycket bekväma med spiralmadrasser, tjocka bäddmadrasser och sängbottnar med följsamma lameller.

Sovrum 2 - Kabe

Här får du plats med allt som behövs för både långa och korta resor. I standardutförandet finns fyra-fem fasta sovplatser. Med bäddad framgrupp, dinette och bädd- skåp kan vagnen snabbt rymma upp till nio personer!

Sovrum 1 - Kabe

Precis som i alla KABE husvagnar är sängarna i din Hacienda av toppkvalitet. De är helt enkelt gjorda för många nätters riktigt bra sömn. Låt antalet medlemmar i familjen och hur ni sover bäst avgöra valet av planlösning och mängden bäddar. I serien finns många olika varianter att välja bland. Som standard finns fyra–fem fasta sovplatser, men med bäddad framgrupp, dinette och överbäddskåp kan vagnen snabbt rymma upp till nio personer!

Sovrum 4 - Kabe

Självklart har vi även lagt vikt vid designen på våra strömbrytare och eluttag.

Badrum

Badrum 5 - Kabe

I de flesta modeller ingår ett rymligt badrum med duschkabin. Enastående komfort varje dag!

Badrum 2 - Kabe

Inred din KABE med ett stort och rymligt badrum med inbyggd duschkabin, eller placera badrummet som en naturlig avgränsare mellan husvagnens olika rum.

Badrum 4 - Kabe

Exklusiva handtag och hängare är en självklarhet.

Badrum 1 - Kabe

Den som önskar större boyta vill ofta också ha ett rymligt badrum. Därför har vi placerat badrumsdelen längst bak, över hela husvagnens bredd, i de flesta KABE Hacienda-vagnarna. Detta ger ett spatiöst och praktiskt badrum med plats för en komplett duschkabin. Placeringen längst bak gör också att resten av vagnen får en öppen och härlig planlösning. Perfekt när man är flera!

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Läs mer