PANGERBJUDANDE på våra -23 demohusvagnar!

(finns i begränsat antal)

Nyheter 2024

KABE presenterar nya modeller - 2024. Stora uppdateringar av interiör och exteriör design.

KABE Novum - ännu en unik serie - KABE

KABE Novum - ännu en unik serie

KABE Novum är 7,50 meter lång har en vikt på 3500 kg (B-körkort) och kan beställas med Royal- eller Heavypaketet eller en kombination. KABE Novum finns i tre olika planlösningar och uppskattas av många för att vara svensktillverkad, prisvärd och välutrustad.

Novum Serien
Ny interiör design 2024 - KABE

Ny interiör design 2024

Den interiöra designen får i de flesta modellerna en helt ny träfolie i en varmbrun ton som heter Atlas Zeder. Den exklusiva känslan i inredningen förstärks med en ny ljus golvmatta och den runda i formen av överskåpen.

Se vår nya interiör
Nytt chassi  - KABE

Nytt chassi

KABE kommer från årsmodell 2024 att som första tillverkare erbjuda ett enkel axlat chassi med en totalvikt på 2300kg. Chassit och axeln är framtagen tillsammans med Knott och är det första i sitt slag för husvagnar. Med detta chassi erbjuds högre lastmöjligheter med fortsatt goda KABE-köregenskaper. Chassit kommer att erbjudas i 600–630 längder i Ädelsten, Royal & Imperial husvagnar.

Läs mer om nya chassit
Ny exteriör 2024 - KABE

Ny exteriör 2024

KABEs karaktäristiska exteriör är ett stilrent signum. Alla husbilar och husvagnar (ej Estate) har försetts med ett extra starkt formspråk genom vår unika Innovation Design-plåt, där dekoren är tryckt direkt på plåten med hög UV-resistens som gör att färgen håller i många år utan att blekna.

Se vår nya exteriör
Nyhet! Imperial i790 LQB - KABE

Nyhet! Imperial i790 LQB

Minsta bilen i Imperial-serien, med KABEs härligt generösa Queen-size bädd längst bak och en nedsänkbar dubbelsäng över sittgruppen. Separat toalett och dusch samt ett praktiskt vinkelkök skapar hög komfort. En husbil som redan är en favorit! Finns även som Crown utförande.

Mer om nya i790 LQB
Royal/Imperial 740 CTDL - KABE

Royal/Imperial 740 CTDL

Nya Royal/Imperial 740 CTDL lyfter hemmakänslan till nästa dimension. Här finns ett stort lyxigt badrum med separat duschkabin, KABEs nya fina vinkelkök och en extra rymlig sittgrupp där TV:n kan fällas ner i ryggstödet när den inte används.

Läs mer om nya 740 CTDL
Nya kollektioner med gardiner och dynklädslar - KABE

Nya kollektioner med gardiner och dynklädslar

2024 introducerar vi nya Lancaster. Klädseln är artificiellt läder med en yta av PU och en baksida gjord av återvunnet läder som skapar riktig läderkänsla! Materialet är mjukt, slittåligt och mycket lätt att hålla rent.

Se alla dynklädslar

Nya i790 LQB

Det senaste tillskottet i Imperial-serien, med KABEs härligt generösa Queen-size bädd längst bak.

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.