Upplev friheten med KABE

Vakna, omgiven av tystnaden på fjället. Drick morgonkaffe tillsammans med tusentals skränande och dansande tranor. Vandra. Cykla. Plocka ostron i solnedgången.MED EN HUSBIL eller husvagn från KABE är det enkelt att uppleva friheten i naturen. Du kommer nära och får stor omväxling. Om vädret eller resmålet inte motsvarar förväntningarna är det lätt att dra vidare. Vandrarkängorna, golfklubborna, kikaren, cyklarna, skidorna eller swimrun-utrustningen tar du med dig på resan. Och du bestämmer själv hur aktiv du vill vara.

KABE Van, plåtis

EN LIVSSTIL

– Vi har varit KABE-ägare i många år, ända sedan familjens barn var små. För oss har det skapat en livsstil som vi inte vill vara utan även om vi nu har uppnått pensionsåldern, berättar Carina Lundeholm. Livsstilen, som de flesta husbils- och husvagnsägare känner igen sig i, handlar om friheten att kunna åka i princip vart som helst, när man vill och att alltid ha sitt eget boende och sina egna prylar med sig. Efter 30 år med ett rullande fritidsboende konstaterar Carina att hon fortfarande tycker det är lika roligt att ge sig iväg på en ny resa. Ibland bara några mil bort, kanske tillsammans med något av barnbarnen, eller på en längre tur ut i Europa, där resan är själva målet.

KABE Vagn, stranden

FLER UNGA FAMILJER

Hon märker ett starkt ökande intresse för campinglivet, där fler och fler unga familjer upptäcker husbilen eller husvagnen som ett sätt att för verkliga sina fritidsdrömmar. Inte bara sommartid, utan hela året. Och här erbjuder svensktillverkade KABE unika fördelar. KABE:s fordon tillhör marknadens absolut mest välutrustade, med teknik och kvalitet i toppklass. De är byggda för året-runt-bruk, vilket innebär att alla konstrutioner och system, som exempelvis isolering, värme och ventilation, är anpassade för det skandinaviska klimatet med sina extrema temperaturskillnader, från värmebölja till snö och kyla.

KABE Royal, husbil i Norge

– Vi reser med vår KABE hela året och har under årens lopp bott på massor med fantastiska ställen, både på campingplatser och ställplatser samt ute i det fria. Vi har övernattat i fjällvärlden, sovit med havet eller fjorden utanför fönstret, vaknat till gökens rop och tranornas skränande, vi har plockat ostron och hört dagens arbete börja på golfbanan eller i skidbacken, säger Carina.

KABE Van, plåtis

UNIKA PLATSER

Med KABE tar du dig dit du vill. Ibland till platser som är svåra att komma till med ett annat sätt att resa och bo. Och efter en aktiv dag fylld av upplevelser återvänder du till ett komplett hem med alla bekvämligheter. Ett modernt kök, ett eget badrum, en inbjudande sittgrupp och riktigt sköna sängar. KABE-komforten är alltid densamma - var du än befinner dig. Däremellan, i väntan på nästa äventyr, kan din husbil eller husvagn fungera som praktisk gäststuga, hemmakontor eller tillfällig övernattningsbostad. Det finns en KABE för alla. Du väljer modell, storlek, planlösning, utrustning och prisklass. Friheten och möjligheterna får du på köpet.

KABE Vagn, golf

Designa din egen KABE i vår konfigurator


Designa din egen KABE

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.