Unikt serviceavtal för din husbil

Alla KABE husbilar från och med årsmodell 2024 omfattas av tjänsten Mercedes ServiceCare Complete.

KABE:s samarbete med Mercedes inleddes år 2020 med modellerna Crown och premiumbilarna i Imperial-serien samt plåtisen KABE Van. Sedan årsmodell 2023 byggs samtliga KABE husbilar med Mercedes-Benz som grundfordon. Varje modell och varje enskild fordonsstorlek har ett individuellt anpassat chassi från AL-KO som optimerar fordonets egenskaper på vägen.

Fri service

Med start från om med årsmodell 2024 ingår Mercedes ServiceCare Complete när du köper en KABE husbil. Det innebär att din husbil erbjuds fri service i fyra år eller 4000 mil, vilket som inträffar först. Tjänsten täcker alla verkstadsarbeten, även slitagereparationer.

– Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda detta som standard. Tjänsten är ytterligare en sak som gör KABE till ett tryggt val, säger Mikael Blomqvist, VD KABE AB.

Erbjudandet gäller i Sverige och är möjligt att förlänga.

Kort om Mercedes ServiceCare Complete
  • Serviceavtal 4 år eller 4000 mil
  • Täcker alla verkstadsarbeten, inklusive slitagereparationer
  • Tillgång till mjukvaruuppdateringar samt förlängd garanti för nästan alla delar
  • Gäller hos auktoriserade Mercedes verkstäder
  • Mercedes MobiloVan ingår, fri vägassistans i upp till 30 år vid fortsatt service hos MB

Auktoriserad KABE-verkstad

– Den auktoriserade KABE-verkstaden har kunskap och kompetens om KABEs olika modeller och den komplexa teknik som finns inbyggd i produkterna. All verkstadspersonal genomgår utbildningar i flera steg och deltar i kontinuerlig vidareutbildning via våra egna serviceutbildningar.

Adresser och kontaktuppgifter till KABEs alla återförsäljare och serviceverkstäder finns på återförsäljarsidan och Mikael Levinsson vill passa på att vidarebefordra ett budskap inför våren:


– Vänta inte för länge med att boka tid för den årliga servicen eller för åtgärder som du vill ha utförda före sommaren! Våra verkstäder står alltid beredda att hjälpa till, men det brukar bli extra högt tryck, med risk för väntetid när vi närmar oss vår och sommar.

Hitta en KABE-återförsäljare

Kontakta din lokala KABE-återförsäljare för mer information om serviceavtalet.

KABE-återförsäljare

KABE Mercedes ServiceCare Complete
KABE auktoriserad verkstad

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.