Tävla och vinn!

Använd vår produktkonfigurator för att hitta din dröm-KABE. Vi kommer guida dig genom alla de alternativ du kan välja på från KABE.


Gör så här:
  1. Bygg din KABE drömhusvagn eller drömhusbil i vår konfigurator.
  2. Klicka på knappen INTRESSEANMÄLAN. Fyll i ditt namn och kontaktuppgifter samt fyll i en motivering till varför just detta är din dröm-KABE.
  3. Välj återförsäljare och klicka på Skicka!

Nu är du med i tävlingen om 5 st presentkort à 5.000 kr per styck. En jury bestående av representanter på KABEs marknadsavdelning kommer välja ut de vinnande bidragen med bäst konfiguration och motivering. Vinnarna meddelas per telefon senast den 30 april 2021. Juryns beslut kan inte överklagas och anställda vi KABE kan inte deltaga i tävlingen. Du måste vara över 18 år för att deltaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Tävlingen är öppen 1-31/3 2021.

Bygg en KABE - Tävla här!
Bygg din KABE - Kabe

Bygg din KABE - offertkonfigurator


Hur fungerar det?

I KABEs produktkonfigurator kan du bygga din favorithusbil eller favorithusvagn. Du hittar den under fliken ”Bygg din KABE”. Du börjar med att välja modell, planlösning, klädsel och fortsätter sedan kryssa i den utrustning som önskas. Du kan även studera vad som ingår i standardutrustningen, samt om just din valda modell har några tillval som ingår i basutrustningen.

Du kan också specificera dina grundkrav under ”Sök modell” och därefter i lugn och ro studera grundutrustningen för de olika modellserierna och välja bland alla tillvalsmöjligheter.

I nästa steg väljer du vikt, och klickar därefter på ”Sammanställ konfiguration”.

Nu kan du i lugn och ro studera din dröm-KABE. Din sammanställning kan enkelt sparas och användas som underlag i de fortsatta samtalen med återförsäljaren, klicka då på ”Skapa KABE-kod”. Den koden är unik för just din konfiguration och du kan spara den och ta fram vid ett senare tillfälle.

Klicka nu på INTRESSEANMÄLAN. Fyll i dina kontaktuppgifter. För att deltaga i tävlingen måste du även fylla i fältet ”Tävla med KABE och vinn presentkort på KAMA Fritid. Motivera varför just detta är din dröm-KABE.” Välj därefter vilken återförsäljare du vill skicka in din konfiguration och klicka på Skicka. Klart!

När jag registrerar mig bekräftar jag samtidigt att KABE får kontakta mig via e-post i samband med aktiviteter, erbjudanden och produktlanseringar. Jag samtycker till att KABE behandlar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen i syfte att skicka information till mig i fortsättningen. Adress och andra uppgifter som jag registrerar är konfidentiella. KABE förbinder sig att inte vidarebefordra uppgifter till tredje part i kommersiellt syfte eller skicka vidare informationen utan mitt medgivande. Jag kan när som helst avanmäla mig för information via e-post.

Bygg en KABE - Tävla här!

> KABEs allmänna villkor gällande tävlingar

Vårkampanj på ny KABE husvagn

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Läs mer