Novum serien - senaste tillskottet som skapar succé!

Novum är en välutrustad husbil med full KABE-standard som kan användas hela året – med vanligt B-körkort! Nu finns två nya tillval som gör Novum ännu mer flexibel – Heavypaketet och Royalpaketet.

KABE Novum är en smidig halvintegrerad husbil i crossover-utförande som introducerades inför modellåret 2023. Novum är byggd på Mercedes Sprinter med chassi från AL-KO och är 750 centimeter lång. Det betyder goda köregenskaper och med en totalvikt på 3,5 ton i grundutförande kan Novum köras på vanligt B-körkort. Tack vare smarta materialval är lastvikten hela 500 kilo vilket är riktigt bra för en premium-modell med vattenburen Alde-värme.

Heavy- och Royalpaket

Vill du ha möjligheten att lasta ännu mer kan Novum till årsmodell 2024 även beställas med Heavypaket med totalvikten 4,5 ton. Med Heavypaketet får du bland annat inbyggd ugn, bränslevärmare motorkrets och värmeväxlare. En annan nyhet för året är att det finns möjlighet att välja ett Royalpaket till KABE Novum.

I paketet ingår en lång rad med extrautrustning som tar din Novum till nästa nivå – här finns allt från 170 hästars motor, KABE Air Vent och golvvärmesystemet AGS II Pro till läderratt, trådlös laddningsplatta och extra högtalare.

Tre planlösningar

Kabe Novum finns i tre planlösningar:

– 750 LXL, som har dubbelsäng och toalett med duschkabin på varsin sida längst bak i bilen och ett L-format kök.

– 750 LGB, med två enkelsängar som höjts ett par steg för att rymma ett garage/lastrum längst bak. Toalett och dusch finns i mitten, utmed bilens ena sida. L-format kök.

– 750 T har två långbäddar mitt i bilen, där toalett och separat duschkabin placerats längst bak och sträcker sig utmed hela husbilens bredd.


KABE Novum i korthet:

I grundutförande en prisvärd och välutrustad halvintegrerad modell med totalvikt på 3,5 ton. Pris från 1 522 800 kronor.

Tillvalspaket

Heavypaket med totalvikten 4,5 ton. Pris 31 200 kronor.

Royalpaket med extrautrustning. Pris 101 300 kronor.


Lär dig mer om KABE Novum

Novum 750

KABE Novum 750
Novum seriens planlösningar

En smart planerad interiör

KABE Novum LXL

KABE Novum LXL

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.