Se nya KABE på Stockholm husvagn husbil 2024

En helt ny mässa inom husbil och husvagn


Den 14–17 mars är det premiär för Stockholm Husvagn Husbil, en ny mässa för det mobila livet. KABE kommer finnas med och visa nya husbilar och husvagnar. Dessutom har vi riktigt fina mässerbjudanden vid köp av en ny KABE. Varmt välkommen till oss på Stockholmsmässan.
KABE på mässan
Köp biljetter till mässan hos en KABE-återförsäljare

Säkra din biljett till ett rabatterat pris redan idag. Köp biljett till mässan hos en KABE-återförsäljare som är representerad på mässan. Biljetten till Stockholm Husvagn Husbil gäller även som entré till Allt för Sjön som arrangeras parallellt. Läs mer kring mässan på stockholmhusvagnhusbil.se

Återförsäljare som finns representerade på mässan:

Caravanhallen AB, Haninge och Södertälje, M&M Caravane, Bro och Västerås, Caravan i Eskilstuna AB, Eskilstuna, EW Fritid, Uppsala, Alsike Maskin Fritid, Knivsta, Bosse Bil, Åsbro, Fritidsfordon Öst Linköping, M Fritid, Mönsterås .

KABE på mässan
Boka tid med en KABE-återförsäljare

Att boka tid med en KABE-återförsäljare ger dig möjlighet till en personlig visning där ni i lugn och ro kan gå igenom det fordon ni är intresserade av på mässan. Återförsäljarna är experter på KABE-produkter och kan ge dig detaljerad information om olika modeller, funktioner och tillval. Vill ni sedan ta nästa steg erbjuder vi förmånlig finansiering via KABE Finans i samarbete med Nordea finance och skräddarsydd försäkring via KABRIA.


Kontakta en KABE-återförsäljare

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.