Hur upplevde du provkörningen?

Många tog chansen och provkörde nya KABE Novum 750 under Elmia mässan. Vi ställde frågan till föraren:

– Hur upplevde du provkörningen?


”Det här var som att köra personbil, vi har varit sugna att prova något annat än Fiat och nu blir det jobbigt för Fiat.”


”Jag har en KABE 810 LGB 2016 års modell. Den här bilen går mycket mjukare och framförallt mycket tystare. Det är en väldig skillnad. Den känns väldigt stabil och styv i ratten på ett annat sätt.”


”Vi har en KABE 780 LXL idag årsmodell 2020 med ALC fjädring och ACS. Detta är en helt annan bil att köra. Vi har en Mercedes personbil så vi kände oss som hemma.”


”Vi har en idag en KABE 750 T 2012. När man jämför med den här bilen är det som natt och dag. Otroligt! - Man behöver inte en bodel för den är så skön att köra så man behöver inte ens sova.”


”Hur känns det att ha kört en KABE Novum 750 jämfört med er Fiat Laika husbil? Det känns underbart, underbart. Det är det skönaste jag kört i husbilsväg.”


Under Elmia mässan erbjöd vi besökare att provköra nya KABE Novum 750 på en Mercedes-Benz Sprinter-bas med chassi från AL-KO. KABE Novum är en lätt 3,5 tons halvintegrerad modell som är både prisvärd och välutrustad.


Bygg din egen KABE i vår konfigurator


Designa en KABE

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.