Nyheter Classic husvagn

KABE har fem olika husvagnsserier som alla har sina specifika fördelar. Modellerna har tagits fram för att passa olika användares krav och önskemål.

Fler populära modeller

Modellåret 2021 bjuder på ännu fler valmöjligheter inom det populära Classic-segmentet. Classic består av prisvärda husvagnar med lite färre tillval och en något kortare utrustningslista än övriga modeller. Classic-serien innehåller bland annat riktigt populära barnkammarvagnar med tvåvåningssäng (överbäddsskåp går att montera i flera modeller som tillval) samt lite mindre och lättare resevagnar.

Serien utökas med tre riktiga storsäljare; Classic 600 GLE B2 med två sköna enkelsängar. Classic 600 TDL E2 med det stora badrummet bak, tvärs över hela vagnens bredd, även den med två sköna enkelsängar. Samt KABEs storsäljande franskbäddslösning i 600-längd, nämligen Classic 600 XL med en generös dubbelsäng.

Classic 600 GLE B2

Classic 600 GLE B2 2021

Classic 600 TDL E2

Classic 600 TDL E2 2021

Classic 600 XL

Classic 600 XL 2021

Designlyft

2021 genomför KABE ett designlyft som märks både exteriört och interiört i samtliga modellserier och omfattar både husbilar och husvagnar.

– Den nya KABE-dekoren är unik och ger ett modernt intryck. Samtidigt har vi jobbat mycket med linjer och former, för att binda samman sidoplåtens olika partier med front och bakgavel, förklarar Tina Andersson, som är konstruktionschef på KABE.

Husvagnarna i Classic-serien har försetts både med en ny minikulhamrad ytterplåt samt en ny bakgavel.

Classic minikulhamrad plåt 2021

Minikulhamrad plåt med uppdaterad design. (Classic)

Classic nya exteriör design 2021

Classic ny bakgavel 2021

I år uppdateras Classic exteriört med ny bakgavel. Den tidigare reflexlisten ersätts med en snygg aluprofil

Ny grundspec 2021: Belysning i garderob, sänglåda och koffert. Router, stereo, USB vid våningssäng, läck­indikator.

Classic sänggavel 2021

Sängen får en ny, klädd sänggavel. Ombonat och stilrent på samma gång.

Classic tweed 2021

Vagnen har fått en ny fondvägg "Tweed" som i alla våra övriga modeller. Samtidigt försvinner fondväggarna i kök och sovdel.

Classic nytt kök 2021

Ett välutrustat kök, exceptionella förvaringsmöjligheter och en genomtänkt design är något som alltid ingår i en KABE. Den rundade diskhon och en smäcker utanpåliggande blandare sätter stilen i köket, tillsammans med den stilrena laminatskivan. Med ett lock att lägga över diskhon får du en större sammanhängande bänkyta.

Läs mer nyheter i vår tidning Husvagnsliv!

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.