KABEs unika helhetserbjudande

Att köpa husbil eller husvagn är förknippat med drömmar om resor, upplevelser och avkopplande ledighet. KABE står redo att göra dina semesterdrömmar verkliga. Vi kan ge dig kunniga råd som förenklar köpet och vi hjälper dig att lägga grunden för ett tryggt och bekymmersfritt ägande.
10 skäl att välja KABE


Classic 600 XL.


Våra produkter

KABEs husvagnar och husbilar tillhör marknadens mest välutrustade redan i sitt standardutförande. Och det finns en KABE för alla! Det gäller bara att komma underfund med vilken storlek, planlösning, utrustning och prisklass som passar dig och din familj bäst.

Våra återförsäljare

KABE har ett stort nätverk av auktoriserade och välutbildade återförsäljare. Här får du professionell hjälp att välja rätt husvagn eller husbil. Du får svar på alla dina frågor och har möjlighet att känna, undersöka och upptäcka detaljerna i KABEs stora utbud. (Om du inte vill göra ett fysiskt besök går det förstås också bra att ha ett digitalt möte med din återförsäljare.) Din närmaste återförsäljare hittar du på www.kabe.se.

Service

KABEs auktoriserade serviceverkstäder har all kunskap om din husvagn eller husbil. Hit kan du alltid vända dig om det uppstår något problem eller om du bara vill göra den årliga servicen på ditt fordon.

KABE Finans

När du har hittat den perfekta husbilen eller husvagnen kan återförsäljaren hjälpa till att ta fram en trygg och förmånlig finansieringslösning via KABE Finans i samarbete med Ecster. Ett lån från KABE Finans fungerar snabbt och enkelt och kan fås oavsett om du köper begagnat eller nytt och oavsett märke på fordonet. KABE Finans erbjuder förmånliga villkor.

Kabria Försäkring

Hos återförsäljaren kan du också försäkra ditt fordon oavsett fabrikat. Kabria Försäkring är en del av KABE Finans erbjudande och tillhandahåller särskilt anpassade försäkringar för fritidsfordon. Kabrias skräddarsydda husbils- och husvagnsförsäkring har tagits fram i samarbete med Atlantica, som är ett av Sveriges äldsta försäkringsbolag för båtar och ingår i Moderna Försäkringar. Kabria ligger mycket bra till prismässigt när det gäller premier och självrisk.

Välkommen att uppleva KABEs höga kvalitet och ett komfortabelt campingboende under många år. I vårt helhetserbjudande ingår förstås också ett garanterat bra andrahandsvärde vid ett framtida inbyte.

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.