KABE Vecka 28- april – 6 maj

Fortfarande fordon i lager för leverans till semestern!

UPPLEV KABE

En KABE-husvagn eller husbil är en investering i kvalitet på minst två sätt – livskvalitet och produktkvalitet. Vi har alltid sökt det bästa av material och konstruktion. Våra många finurliga, innovativa och patenterade lösningar har under åren bidragit till att människor i hela Europa lever ett bättre och bekvämare fritidsliv med sin KABE. I varje KABE finns många patentsökta konstruktioner och smarta lösningar som vi utvecklat själva. Skillnaden kanske inte syns direkt, men den märks.

UPPLEV KABE- Kabe

Där vi själva vill bo

Vi har skapat husvagnar och husbilar som vi själva vill bo och leva i med ergonomiskt formade soffor, ställbara sängar med spiralmadrass, flexibelt kök utan kompromisser och textilier av högsta kvalitet.

Där vi själva vill bo - Kabe

Unika egenskaper

Vi har utvecklat olika modellprogram, vart och ett med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husvagn eller husbil eller en stor modell kan du vara säker på att få året runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. För oss är det självklarheter som vi aldrig tummar på.

Unika egenskaper - Kabe

Vi har gått hela vägen i vår strävan att fylla våra husvagnar och husbilar med så mycket smarta lösningar, funktioner och bekvämligheter som är möjligt. För att du ska få det allra bästa.

Allra bästa - Kabe

Över 60 år av husvagnstillverkning

Över 60 år av husvagnstillverkning i småländska Tenhult har gett oss kunskaper och erfarenheter som ligger till grund för all vår produktion. Vi har under åren lärt oss hur husvagnar och husbilar för vårt klimat ska se ut. Vi har successivt förbättrat och förfinat alla detaljer – isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion och inredning.

Kvalitet och säkerhet, form och funktion genomsyrar hela vårtillverkning. Med hjälp av skickliga yrkesmän, duktiga tekniker och en ultramodern anläggning kan vi idag bygga upp till 2 000 husvagnar och 800 husbilar per år – och vi är stolta över att vi fortfarande finns kvar i Småland.

Över 60 år av husvagnstillverkning - Kabe

Vinnare i European Innovation Award 2017

KABEs prisbelönta manöverpanel KABE SMART D, övervakar allt i din husvagn eller husbil. Härifrån kan du styra belysning, AC, värmepanna eller temperatur och valda tillbehör som till exempel cityvatten. Du kan se färskvattennivå, gråvattennivå och batterispänning. Systemet har också flera larmfunktioner som påminner dig när det är dags att göra service eller om en säkring har lösts ut. Standard på Royal, Hacienda och Imperial samt alla KABE Travel Master husbilar.

Smart D - Kabe

Din e-postadress = information först!

Gör så här:

  1. Gå in på www.kabe.se/registrera
  2. Skriv in dina kontaktuppgifter, e-postadress och eventuellt mobiltelefonnummer
  3. Ange vilken som är din närmaste KABE-återförsäljare.
  4. FÄRDIGT! Nu får du information från KABE först av alla!

Jag vill ha informaton först!

DIN E-POSTADRESS = INFORMATION FÖRST - Kabe

Välkommen till din KABE-återförsäljare!

*Med reservation för ev. slutförsäljning, felskrivningar och ändringar.
Lokala avvikelser kan förekomma.

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.