KABE vann sex priser i den internationella och prestigefyllda tävlingen

KABE, ledande aktör inom husvagns- och husbilsindustrin med över 60 års erfarenhet, har stolt tillkännagivit att företaget har vunnit sex imponerande utmärkelser i den prestigefyllda tävlingen "Årets husvagn 2024" i Tyskland.


I denna prestigefyllda tävling har KABE tagit förstapriset för importmodeller i varje kategori där deras fordon var nominerade. Mest framstående var KABE Estate-serien, som tog hem förstaplatsen som den mest framgångsrika importmodellen i den övre mellanklasskategorin för "Årets husvagn 2024" och andra plats i kategorin, den övre medelklass totala rakning.

Caravan des jahres - KABE Crown und Imperial

Flera av KABEs modellserier mottog utmärkelser, och i överklass/lyxklass kategorin tog KABE Royal/Imperial-serien hem första platsen som den mest framgångsrika importmodellen och tredje plats i kategorin, övre lyxklassen i den totala rankingen.

På Husbil vann KABE TM Crown/TM Imperial en andra plast i den helintegrerade klassen över 95 000 Euro i importrankingen och tredje plats i den halvintegrerade klassen över 75 000 Euro i importrankingen med TM Novum/Royal. Utmärkelserna delades ut av "CARAVANING", Europas största camping- och husvagnstidning.

Caravan des jahres - KABE Novum

Mikael Blomqvist, VD på KABE AB, uttryckte sin stolthet över att företaget inte bara blev nominerat utan också vann sex priser i olika kategorier inom både husbils- och husvagnssortimentet. Han betonade även den viktiga rollen av exportmarknaden, där KABE har ökat sina marknadsandelar betydligt under 2023 och där Tyskland har bidragit till en stor del.

KABEs framstående unikitet ligger i att producera välutrustade husvagnar och husbilar, redan som standard utförande med hög kvalitet. Företaget är känt för sin design, säkerhet, komfort och det breda sortimentet med individanpassade lösningar.

- Det är vår grund – men även fokus att ligga framkant av teknologin och vara dedikerade till kundens behov. Jag vill även lyfta vårt team i Tyskland och våra återförsäljare som har gjort det möjligt för oss att vinna sex priser, avslutar Mikael Blomqvist.

Caravan des jahres - KABE Novum

KABEs Tyska representanter tar emot utmärkelserna.

Kontakt:
Mikael Blomqvist, VD, mikael.blomqvist@kabe.se
Manfred Taedcke, Area Sales Manager Germany, manfred.taedcke@kabe.se
Joakim Karlsson, Försäljningschef, joakim.karlsson@kabe.se
Pernilla Bertilsson, Marknad-och kommunikationschef, pernilla.bertilsson@kabe.se

KABE AB, med över 60 års erfarenhet, är en framstående aktör inom husvagns- och husbilsindustrin och är idag verksam i 15 länder. Vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa och innovativa produkter som uppfyller de högsta kraven. För mer information om KABE och deras högkvalitativa och välutrustade produkter och tjänster, besök www.kabe.se.

Caravan des jahres - KABE Royal och Imperial
Caravan des jahres - KABE Estate
Reisemobil des jahres 2024 - KABE Imperial
Reisemobile des jahres - KABE Royal och Novum
Caravan des jahres - KABE Estate
Reisemobil des jahres 2024 - KABE Royal och Imperial

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.