KABE blir officiell partner till Diggiloo

Kabe blir officiell partner till Diggiloo och sprider sommarstämning på spelplatserna under 2024
KABE officiell partner till Diggiloo

Vi är stolta att meddela att Kabe, en ledande aktör inom fritidsfordon, går in som officiell partner till Diggiloo för sommarturnén 2024. Tillsammans kommer vi att skapa oförglömliga stunder fyllda med musik, glädje och gemenskap på spelplatser runt om i landet. Som en stolt representant för svensk tillverkning och kvalitet, delar Kabe en gemensam målgrupp med Diggiloo, vilket förstärker deras partnerskap och skapar en sammanhållen upplevelse för besökarna.

Kabe ser fram emot att medverka på Diggiloo, träffa besökare och att dela den sommarandan på spelplatser runt om i landet. KABEs skandinaviska design harmoniserar fint med den glädjefyllda svenska stämningen som Diggiloo förmedlar. Tillsammans kommer vi att göra sommaren 2024 till den bästa någonsin. Så håll ögon och öron öppna framöver. Det blir en mycket spännande sommar – nu åker vi!


Boka din biljett till Diggiloo

KABE + Diggiloo
Tävla om en dag med KABE och Diggiloo

För att fira detta fantastiska samarbete kommer Kabe att hålla en spännande tävling som pågår fr.o.m. 4 maj - 25 juni för alla Diggiloo-besökare. Köp en biljett till någon av Diggiloo-showerna och fyll i formuläret på vår webbsida för att delta i tävlingen. Vinnaren kommer inte bara att få sova natten före speldagen i en trevlig Kabe, utan också njuta av en fullständig upplevelse med frukost, lunch och middag, möjligheten att träffa artisterna, vara med på soundcheck och slutligen se showen.


Tävlingen är avslutad.

KABE tävla med KABE
Funderar ni på en ny husbil eller husvagn? Välj en KABE
  • Vi har marknadens mest välutrustade husvagnar och husbilar – redan i sitt standardutförande.
  • Utrustade med den senaste teknologin för att göra din KABE-upplevelse så bekväm och praktisk som möjligt!
  • Vårt breda modellsortiment med över 200 planlösningar speglar vår målsättning: En KABE för alla.


Läs mer om KABE Designa din egen KABE

KABE Designa din egen KABE

Hitta rätt KABE för er familj


Prata gärna husbil eller husvagn med oss under Diggiloo turnén i sommar eller kontakta din lokala KABE-återförsäljare redan idag.


Kontakta din återförsäljare

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.