KABE Classic 600 - en husvagn som tål att jämföras

Många familjer hittar sin favoritvagn i KABEs populära Classic-serie. Nu har den prisvärda husvagnsserien utökats med ännu fler varianter av den uppskattade 600-modellen.
KABE Classic XL

KABE Classic 600 XL


KABE Classic TDL

KABE Classic 600 TDL


KABE Classic GLE

KABE Classic 600 GLE


KABE Classic kännetecknas av lite lättare vagnar med färre tillval och en något kortare utrustningslista än KABEs övriga modellserier. Här finns välplanerade barnkammarlösningar i flera olika längder, men också mindre husvagnar för resglada par och ensamresenärer.

- När du köper en Classic får du en genomtänkt husvagn med alla KABEs inbyggda värden, som hög kvalitet, säkerhet och trygga året-runt-egenskaper, till ett mycket konkurrenskraftigt pris, förklarar Patrik Trofast, som är ansvarig för försäljningen av KABE på den svenska marknaden.

Tre nya planlösningar

2021 har utbudet i Classic-serien blivit ännu större. Den mångsidiga 600-modellen har utökats med ytterligare tre storsäljande planlösningar; Classic 600 GLE B2 med två sköna enkelsängar, Classic 600 TDL E2 med ett stort badrum bak, tvärs över hela vagnens bredd - även den med två sköna enkelsängar samt Classic 600 XL som har en bekväm och generös dubbelsäng.

- Vi vet att många tycker Classic 600 är en smidig och lagom stor husvagn. Nu blir det alltså ännu lättare att hitta ett utförande som motsvarar precis de behov och önskemål som familjen har, säger Patrik.

Prisvärd kvalitet

KABE Classic 600 är byggd för dig som vill ha en prisvärd kvalitetsvagn som kan användas hela året. Mycket av det som är standard i KABE Classic är ofta tillval hos andra tillverkare

Här ingår bland annat tonade fönster med myggnät och mörkläggningsgardin, myggnätsdörr, torkskåp, skidfack, softclose med centrallås på köksluckorna, TV-antenn, kylskåpsventilation, Mini Heki takluckor och riktigt komfortabla sängar med spiralmadrass och tjock bäddmadrass.

- Modellåret 2021 har vi uppgraderat utrustningen ytterligare. Beställer du en ny KABE Classic ingår exempelvis router, stereo och läckindikator som standard. Det finns belysning i garderob, sänglåda och koffert och våningssängarna har fått egna USB-uttag.

Jämför gärna

KABE har totalt fem olika husvagnsserier - var och en med sina specifika fördelar och med alternativa planlösningar. Classic har blivit barnfamiljernas stora favorit och är ett riktigt bra val för den nyblivne camparen.

Patrik tycker det är viktigt att fundera över vilken typ av användare man är och vilka värden och funktioner man vill prioritera.

- Den som ska köpa husvagn vill ju veta vad man får för sina pengar! Så jämför gärna vår nya Classic 600 med andra alternativ, så ser du vad vi menar när vi säger att KABE kan erbjuda marknadens bästa kvalitet inom varje prissegment.

Vad bör jag titta på om jag vill jämföra KABE Classic 600 med liknande husvagnar på marknaden? Så här säger Patrik Trofast:

Design:

- En del är väl tycke och smak, som inredningsdetaljer, färgsättning och liknande. I år har Classic-vagnarna genomgått flera designmässiga förändringar och har bland annat fått en ny och modernare bakgavel samt en uppdaterad design på den kulhamrade plåten. Interiört möts du av en ny, ljusare nyans på väggmattan, nya dyn- och textilkollektioner och fönstret har blivit större i kök och framgrupp. Här finns en ny klädd sänggavel med belysning i hyllan under överskåpet, som jag personligen tycker gör mycket för känslan inne i vagnen.

Komfort:

- I en KABE finns det många detaljer som påverkar komforten och bidrar till att husvagnslivet blir precis så enkelt som du vlll att det ska vara. Classic 600 är inget undantag. Här hittar du gott om belysningspunkter och eluttag, det finns USB-uttag vid sängen, kökslådorna har soft-close med centrallås och sofforna är uppfällbara för att underlätta städningen. Garderoben fungerar som effektivt torkskåp med droppfat och stängningsbar ventilator. För att bara nämna något.

Utrustning:

- För att kunna göra en verklig prisjämförelse är det viktigt att ha koll på vad som ingår i husvagnens standardutförande och vad som är extra tillval. I en grundutrustad KABE Classic ingår till exempel tonade fönster med myggnät och mörkläggningsgardin, myggnätsdörr, brandvarnare, läckindikator, TV-antenn, stereo, inbyggda högtalare, router, 80 Ah batteri och ett skidfack med utvändig låsbar lucka.

Tillval:

- Med många olika tillval kan det vara svårt att bilda sig en uppfattning om det slutliga priset. Vi erbjuder två attraktiva tillvalspaket för KABE Classic: Ett Komfortpaket med stort kylskåp, nackkuddar, lastlucka, handukstork och vädringslucka samt ett Designpaket med Alufälgar 15”, fönster i dörr, täckåpa drag och Heki 2 taklucka. Övriga tillval är micro, ugn, cykelställ, AC och överbäddskåp.

Konstruktion och funktion:

- Absolut viktigast är husvagnens grundläggande konstruktion och funktion. Classic 600 är byggd för det skandinaviska klimatet och har KABEs unika konstruktion med platsreglar, ventilerande väggtapet och Ecoprim-isolering. Här finns en noggrant utformad ventilation och uppvärmning med AGSII vattenburen golvvärme. Vagnen är försedd med friktionskoppling och förlängda dragbalkar för att skapa stabil körning och den har självjusterande bromsar.

Bekymmersfritt ägande:

- I slutänden handlar det om att få ett tryggt och bekymmersfritt ägande. Här kommer också KABEs unika helhetserbjudande in i bilden, som du kan läsa mer om här.

KABE Classic 600 GLE B2 - 360 visning
KABE Classic 600 XL - 360 visning
KABE Classic 600 TDL - 360 visning

Standardutrustning, teknisk specifikation och fler bilder hittar du här.

> Classic 600 GLE
> Classic 600 XL
> Classic 600 TDL

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.