KABE blir officiell partner till Diggiloo och sprider sommarstämning på spelplatserna under 2024

Vi är stolta att meddela att Kabe, en ledande aktör inom fritidsfordon, går in som officiell partner till Diggiloo för sommarturnén 2024. Tillsammans kommer vi att skapa oförglömliga stunder fyllda med musik, glädje och gemenskap på spelplatser runt om i landet. Som en stolt representant för svensk tillverkning och kvalitet, delar Kabe en gemensam målgrupp med Diggiloo, vilket förstärker deras partnerskap och skapar en sammanhållen upplevelse för besökarna.

Med enastående artister, energifyllda uppträdanden och en atmosfär av fest och glädje har Diggiloo blivit ett måste för sommarälskare överallt. Som partner till Diggiloo kommer KABE att närvara på spelplatserna för att träffa alla besökare. Med våra högkvalitativa husbilar och husvagnar kommer vi att bidra till att göra varje Diggiloo-uppträdande till en minnesvärd upplevelse.


Diggiloo-gänget framför en KABE husbil

För att fira detta fantastiska samarbete kommer Kabe att ha en tävling för alla Diggiloo-besökare, med chansen att vinna en trevlig övernattning på en spelplats. Vinnaren kommer inte bara att få sova natten före speldagen i en trevlig Kabe, utan också njuta av en fullständig upplevelse med frukost, lunch och middag, möjligheten att träffa artisterna, vara med på soundcheck och slutligen se showen.

-Vi är glada över att kunna erbjuda denna fantastiska möjlighet till en lycklig vinnare, säger Pernilla Bertilsson, Marknadschef på KABE. Det är en unik chans att kombinera Diggiloo-show med att bo i en KABE. Vi ser fram emot att välkomna vinnaren till en oförglömlig upplevelse!

Kabe ser fram emot att medverka på Diggiloo, träffa besökare och att dela den sommarandan på spelplatser runt om i landet. KABEs skandinaviska design harmoniserar fint med den glädjefyllda svenska stämningen som Diggiloo förmedlar. Tillsammans kommer vi att göra sommaren 2024 till den bästa någonsin. Så håll ögon och öron öppna framöver. Det blir en mycket spännande sommar – nu åker vi!

För mer information, kontakta:

Pernilla Bertilsson, Marknadschef, pernilla.bertilsson@kabe.se
Joakim Karlsson, Försäljningschef, joakim.karlsson@kabe.se

Om Kabe:

Kabe är en ledande tillverkare av fritidsfordon med ett stort utbud av husvagnar och husbilar som kombinerar högkvalitativt hantverk med modern design och bekvämlighet. Med över 57 års erfarenhet är Kabe synonymt med innovation och komfort för fritidsresenärer i 15 länder. Besök vår hemsida på kabe.se.

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.