Innovativ och modern teknologi

KABE är utrustade med den senaste teknologin för att göra din KABE-upplevelse så bekväm och praktisk som möjligt! Vår smarta teknik gör ditt KABE-liv ännu enklare
KABE SMART D i husvagn
KABE SMART D i husbil
Manöverpanelen KABE SMART D

Med manöverpanelen KABE SMART D – vinnare av European Innovation Award – kan du reglera många av husvagnens eller husbilens funktioner. Panelen är designad med fokus på användarvänlighet och har en lättöverskådlig touchscreen display. Här kan du se färskvattennivå, gråvattennivå och batterispänning. Du kan styra belysning, AC, värmepanna och temperatur. Systemet har också flera larmfunktioner som påminner dig när det är dags att göra service eller om en säkring har lösts ut. Allt smidigt samlat på samma skärm. Standard i husvagnserie Royal och Imperial. Standard i samtliga husbilar från KABE.

Vilket språk vill du navigera med på din KABE Smart D? Du väljer enkelt språkanpassning på samma vis som på din smartphone.

KABE Smart D husvagn

KABE Smart D styr det mesta i din KABE. Allt smidigt samlat på samma skärm.


Appen KABE Smart D Remote

KABE Smart D Remote gör det möjligt att via en app fjärrstyra husvagnens manöverpanel var du än befinner dig. Du kan till exempel starta AC:n i vagnen på väg hem från stranden eller höja värmen och fixa en välkomnade belysning inför sista åket i skidbacken! KABE Smart D Remote är uppbyggd tillsammans med en 4G-router med intern antenn och ett mobilt modem (extern antenn finns som tillval). Förutom att kunna styra uppvärmning, belysning och hålla koll på husvagnens funktioner och larm via telefonen får du också tillgång till riktigt bra trådlös internetuppkoppling på resan. KABE Smart D Remote* finns som tillval till alla våra husbilar samt på husvagnsserier Royal och Imperial .

KABE Smart D Remote

KABEs app Smart D Remote styr din KABE på distans.


KABE Smart Level – Vinnare av European Innovation Award (EIA) i kategorin Fordonsutrustning 2023.

KABE Smart Level håller koll på gasol (vid användning av en gasolflaska, ej kompositflaska), däcktryck och husvagnens lutning. Panelen visar gasolnivån, så att du inte behöver oroa dig för att gasolen oväntat ska ta slut under resan. Däcktrycks-sensorn hjälper dig att alltid ha rätt lufttryck i däcken, så att din körning blir extra trygg och bränsleeffektiv. KABE Smart Level innehåller också en nivåindikator som visar husvagnens eller husbilens lutning vid uppställning. Något som påverkar både trivseln och funktionerna i boendet. Standard i husvagnsserierna Imperial och tillval i Royal. Standard i husbilsserie Imperial och tillval i Novum Royalpaket, Royal- och Crown-serierna.

KABE Smart Level husvagn

Med KABE Smart Level kan du bl.a. se lutningen för att få helt plant i husvagnen eller husbilen.


Ladda ner appen Smart D Remote

Smart D på Google play Smart D på Appstore

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.