Deltagarrekord på Kabecupen 2024

Kabecupen, arrangerad av Tenhults IF, har vuxit stadigt sedan den första upplagan för sju år sedan. Numera är cupen en av Sveriges största fotbollscuper för 7- till 9-åringar.


KABE husvagnar och husbilar är stolta sponsorer av Kabevallen och Kabecupen. För oss är det viktigt att bidra till fritidsaktiviteter för alla barn.


Enligt ett pressmeddelande från Tenhults IF hade cupen slagit nya deltagarrekord varje år, och 2024 var inget undantag. Förra året deltog 242 lag, medan vi i år hade hela 361 anmälda lag som spelade drygt 700 matcher på 22 planer. Den stora ökningen av deltagande lag innebar att vi i cupledningen beslöt att utöka cupen med ytterligare en speldag. Kabecupen 2024 spelades därför både lördag och söndag. I år var de yngsta spelarna födda 2017 och de äldsta 2015.


Under de två cupdagarna besökte omkring 13 000 personer Kabevallen. För att allt skulle fungera krävdes stora insatser, och många inom Tenhults IF hjälpte till på olika sätt under cupdagarna. Nästan alla medlemmar var med och bidrog – alltifrån a-lagsspelare till föräldrar och stödmedlemmar. Detta skapade en stark samhörighet och en härlig stämning.


Läs mer på Tenhults IF


KABE Cupen 2024

KABE Cupen 2024

KABE Cupen 2024

KABE använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.