LEDIGA JOBB

KABE Husvagnar AB med huvudkontor i Tenhult, 10 km utanför Jönköping, tillverkar husvagnar och husbilar. Företaget omsätter ca 995 MSEK med god lönsamhet. KABE är Skandinaviens ledande husvagns- och husbilstillverkare med egen utveckling, design och produktion. Försäljning sker genom ett 100-tal fristående återförsäljare i 8 länder. Exportandelen ökar kraftigt och uppgår idag till ca 35 % av försäljningen. KABE Husvagnar AB startades redan på 60-talet och vi firar 2017 60 års jubiléum!

Arbeta hos KABE

Du kan alltid skicka in en intresseanmälan till: ansokan@kabe.se

KABE Husvagnar AB

Att. Lena Lundholm

Box 14

560 27 Tenhult

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba på KABE? Möt våra medarbetare som dagligen arbetar med att bygga framtidens husvagnar och husbilar.

Just nu söker vi:

Konstruktörer

Vi söker dig som vill vara med och skapa framtidens husbil och husvagn. Arbetet innebär nykonstruktion av nya samt modifiering av befintliga husvagnar och husbilar. Arbetet är kreativt, varierande och utmanande. Konstruktionsarbetet sker i Creo Elements (Pro Engineer) och som MPS-system används Movex.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av konstruktionsarbete, har relevant teknisk högskoleutbildning och goda kunskaper i CAD. Du bör ha goda materialkunskaper inom trä, plast och aluminium. Kunskaper och erfarenhet av hållfasthetslära, mekanik och elkonstruktion ser vi som positivt.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. För att lyckas i ovan beskrivna roll ser vi en person som:
- Är målmedveten, noggrann och kreativ
- Är stresstålig och innovativ
- Har känsla för design
- Har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagd
- Trivs med att arbeta med komplexa produkter med snabb leveranstid

Vad erbjuder vi?
Ett omväxlande och innovativt teamarbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Vid frågor kontakta:
Roberth Eriksson (Ritkontorschef)
Tel 036-55 93 606

Lena Lundholm (Personalansvarig)
Tel 036-39 37 16

Sänd in din ansökan snarast till ansokan@kabe.se, då urval och intervjuer sker löpande.Kvalificerade montörer till husvagns- och husbilsfabriken

Husvagns- och husbilsförsäljningen ökar ytterligare och vi behöver därför anställa flera kvalificerade montörer med driv. Våra montörer arbetar som regel i team, oftast två och två. Arbetsuppgifterna varierar beroende på var i produktionskedjan man arbetar.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du tidigare arbetat med kvalificerad montering och har någon form av yrkesinriktad gymnasieutbildning, med inriktning industri, vvs, fordon, bygg, el etc. Kompetens inom el samt ritningsläsning är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en lagspelare och praktiker. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och motiveras av att stundtals arbeta under tidspress. Du är flexibel och vill gärna utvecklas inom arbetet.

Frågor och ansökan

För ytterligare information är du välkommen att kontakta personalchef Lena Lundholm, 036-393716.

Vi söker löpande engagerade medarbetare. Tveka inte att skicka in din ansökan till: ansokan@kabe.seProduktionstekniker till KABE Husvagnar AB

Arbetsuppgifter
Du arbetar med att utveckla och optimera nya och befintliga metoder samt övrigt förekommande produktionstekniskt arbete för effektiv produktion vad gäller produktivitet, miljö och kvalitet. Du inför förbättringar i tillverkningsprocessen samt arbetar med standardiserat arbetssätt och tidsbalanserar produktionsflödet. Som produktionstekniker blir du en av nyckelpersonerna för vår löpande utveckling av nya och befintliga processer samt länken mellan utveckling och produktion.

Utbildning/erfarenhet
Du har högskoleutbildning eller flerårig dokumenterad erfarenhet från industriell produktionsteknik. Kunskaper från fordonsindustri och lineproduktion är meriterande, liksom kunskaper i Creo, Movex och Avix. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Lean produktion och 5S.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, analytisk och drivande. Du har god samarbetsförmåga och är van av att arbeta i grupp så väl som självständigt. Du arbetar målmedvetet, är en god problemlösare med ett gediget tekniskt intresse.Engagerad Maskinsnickare

Efterfrågan på våra husbilar och husvagnar fortsätter att öka och vi behöver därför förstärka med ytterligare maskinsnickare till vår snickerianläggning. Vi söker dig med erfarenhet eller en stark vilja till att lära dig maskinsnickeri och tillsammans bygga framtidens husbilar och husvagnar.

Arbetsuppgifter
Du tar fram inredningsdetaljer till våra husvagnar och husbilar. Arbetet i vår maskinpark består i hantering av våra CNC-styrda maskiner. Vi arbetar även i justersågar, bordsfräsar, borr & plugg maskiner och traditionella träbearbetningsmaskiner. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Kvalifikationer
Du har en stark drivkraft och vilja till att ta dig fram självständigt. Det är meriterande om du har maskinvana, gärna inom justersåg, tappmaskin samt att arbeta med CNC-styrda maskiner, samt har god kunskap i ritningsläsning.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du stimuleras av att utvecklas och att lära nytt. Du har ett eget driv och arbetar gärna självständigt.

Frågor och ansökan
Frågor besvaras av Rickard Johansson Fabrikschef snickeri direktnr 036-393732 mobil 0733-420004, alternativt Lena Lundholm Personalansvarig telefon 036-393716.

Du är välkommen med din ansökan via mail till ansok@kabe.se. Urval och intervjuer sker löpande, så sänd in din ansökan snarast möjligt.