LEDIGA JOBB

KABE Husvagnar AB med huvudkontor i Tenhult, 10 km utanför Jönköping, tillverkar husvagnar och husbilar. Företaget omsätter ca 995 MSEK med god lönsamhet. KABE är Skandinaviens ledande husvagns- och husbilstillverkare med egen utveckling, design och produktion. Försäljning sker genom ett 100-tal fristående återförsäljare i 8 länder. Exportandelen ökar kraftigt och uppgår idag till ca 35 % av försäljningen. KABE Husvagnar AB startades redan på 60-talet och vi firar 2017 60 års jubiléum!

Just nu söker vi:

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba på KABE? Möt våra medarbetare som dagligen arbetar med att bygga framtidens husvagnar och husbilar.

Just nu söker vi:

Konstruktör

Vi söker dig som vill vara med och skapa framtidens husbil och husvagn. Arbetet innebär nykonstruktion av nya samt modifiering av befintliga husvagnar och husbilar. Arbetet är kreativt, varierande och utmanande. Konstruktionsarbetet sker i Creo Elements (Pro Engineer) och som MPS-system används Movex.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av konstruktionsarbete, har relevant teknisk högskoleutbildning och goda kunskaper i CAD. Du bör ha goda materialkunskaper inom trä, plast och aluminium. Kunskaper och erfarenhet av hållfasthetslära, mekanik och elkonstruktion ser vi som positivt.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. För att lyckas i ovan beskrivna roll ser vi en person som:
- Är målmedveten, noggrann och kreativ
- Är stresstålig och innovativ
- Har känsla för design
- Har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagd
- Trivs med att arbeta med komplexa produkter med snabb leveranstid

Vad erbjuder vi?
Ett omväxlande och innovativt teamarbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Vid frågor kontakta:
Roberth Eriksson (Ritkontorschef)
Tel 036-55 93 606

Välkommen med din ansökan!. Urval och intervjuer sker löpande, så sänd in din ansökan snarast möjligt.Maskinsnickare

Intresset för våra produkter ökar och vi behöver därför förstärka med ytterligare maskinsnickare till vår snickerianläggning. Vi söker dig som har rätt utbildning och erfarenhet och som vill vara med och utveckla företaget vidare.

Arbetsuppgifter
Att ta fram inredningsdetaljer till våra husvagnar och husbilar. Arbetet i vår maskinpark består i hantering av våra CNC-styrda maskiner. Vi arbetar även med justersågar, bordsfräsar, borr & plugg maskiner och traditionella träbearbetningsmaskiner. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Kvalifikationer
Du har utbildning i, och erfarenhet från, arbete med justersåg, tappmaskin samt att arbeta med CNC-styrda maskiner. Tidigare arbete inom möbelsnickeribranschen, samt god kunskap i ritningsläsning, är meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du stimuleras av att utvecklas och att lära sig nytt. Du har ett eget driv och arbetar gärna självständigt.

Tveka inte att skicka in din ansökanUnderhållsansvarig

Intresset för våra produkter ökar och vi behöver därför förstärka med ytterligare maskinsnickare till vår snickerianläggning. Vi söker dig som har rätt utbildning och erfarenhet och som vill vara med och utveckla företaget vidare.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarig till vår underhållsavdelning. I arbetsuppgifterna ingår underhåll och service av maskiner, underhåll av samtliga fastigheter, arbete i verktygsförrådet m.m. Viss administration och inköp av förbrukningsartiklar förekommer också i tjänsten, samt beställning av besiktningar och service.

Kvalifikationer
Du har tidigare flerårig dokumenterad erfarenhet av underhåll, samt reparation av maskiner.

Personliga egenskaper
Du är en ansvarsfull person med en vilja av att lära dig nya saker och har ett allmänt tekniskt intresse. För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad, samt kan prioritera även under press. Intresse av egen konstruktion är meriterande. Du ska ha lätt att sammarbeta och van vid att ha många bollar i luften.

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!