KABE erbjuder husvagnar & husbilar av mycket hög kvalité. Våra husbilar älskar alla årstider.

 

Blogg  |  Nyheter  |  Kabe 360  |  Kataloger  |  Kabe-TV  |  KABE Finans  |  Snabblänkar

Kabe 2011
Den ledande svenska tillverkaren av husbilar <br />för åretruntbruk.Att köpa en Kabe är att få lugn och ro.Sedan många årtionden tillbaka gestaltar Kabe det som är typiskt Skandinaviskt.Ända sedan Kurt Blomqvist byggde den första husvagnen i slutet av 1950-talet, har de klassiska dragen ständigt förenats med en strävan efter modern perfektion.Men bäst även på sommaren.Alla husbilar från Kabe är byggda med det skandinaviska klimatet i åtanke!En Kabe Travel Master ger inte bara det senaste när det gäller utrustning och komfort, utan den gör också din körning maximalt säker och bekväm.
Made In Sweden - Kabe
Husbilar - Classic

Classic

Kabes instegsmodell - KABE hela vägen.

Classic är en instegmodell. Det innebär lite färre tillval och en något kortare utrustningslista. Men det är KABE hela vägen.

Husbilar i serien Classic

Made In Sweden - Kabe
Husbilar - Halvintegrerad

Halvintegrerad

En mobil bostad för dig som är
riktigt kräsen.

Modellserien som är resultatet av våra egna drömmar om en komplett husbil. Med den lyxiga utrustningen som följer med som standard, har vi byggt en mobil bostad för dig som är riktigt kräsen, och som vill ligga i absolut framkant när det gäller utrustning och teknik. Våra halvintegrerade husbilar har samma basutrustning som x740.

Husbilar i serien Halvintegrerad

Made In Sweden - Kabe
Husbilar - Crossover

Crossover

Något lite utöver det vanliga.

När vi skapade nya Crossover x740 LXL hade vi något nytt och extraordinärt i tankarna. Något som förändrar både planlösningen och det resande livet i husbilen - något lite utöver det vanliga.

Husbilar i serien Crossover

Made In Sweden - Kabe
Husbilar - Helintegrerad

Helintegrerad

Den mest framträdande lyxen på hjul.

Våra helintegrerade husbilar är den mest framträdande lyxen på hjul. Vi liknar det helst vid ett mobilt hem där den höga nivån på utrustningen - tillsammans med de stora ytorna - gör det här till husbilsägarens stora dröm. Våra helintegrerade husbilar har samma basutrustning som x740 - och mer!

Husbilar i serien Helintegrerad