KABE erbjuder husvagnar & husbilar av mycket hög kvalité. Välkommen att köpa din husvagn eller husbil hos KABE

 

Blogg  |  Nyheter  |  Kabe 360  |  Kataloger  |  Kabe-TV  |  KABE Finans  |  Snabblänkar

Kabe 2011
En riktig vintervagn, bäst även på sommaren.Att köpa en Kabe är att få lugn och ro.Sedan många årtionden tillbaka gestaltar Kabe det som är typiskt Skandinaviskt.Ända sedan Kurt Blomqvist byggde den första husvagnen i slutet av 1950-talet, har de klassiska dragen ständigt förenats med en strävan efter modern perfektion.Kabe är den ledande svenska tillverkaren av husvagnar för årentruntbruk!Alla vagnar från Kabe är byggda med det skandinaviska klimatet i åtanke!Vi är stolta över att ständigt ligga i topp i undersökningar.
Made In Sweden - Kabe
Husvagnar - Classic

Classic

Kabe hela vägen.

Classic är en instegsmodell. Det innebär lite mindre valfrihet, lite färre tillval och en något kortare utrustningslista. Men det är KABE hela vägen.

Husvagnar i serien Classic

Made In Sweden - Kabe
Husvagnar - Ädelsten

Ädelsten

Serien som började byggas redan 1963.

Serien, som började byggas redan 1963, har vi skapat för dig som ställer höga krav på basutrustning och komfort. Ädelstensserien har all utrustning från våra Classicvagnar - och mycket mer!

Husvagnar i serien Ädelsten

Made In Sweden - Kabe
Husvagnar - Royal

Royal

Resultatet av våra egna drömmar om en komplett husvagn.

Royal är modellserien som blev resultatet av våra egna drömmar om en komplett husvagn. Med den lyxutrustning som följer med som standard, är den här vagnen för dig som är riktigt kräsen, och som vill ligga i absolut framkant när det gäller utrustning och teknik. Royalserien har all utrustning från våra Classicvagnar - och mycket mer!

Husvagnar i serien Royal

Made In Sweden - Kabe
Husvagn - Royal Imperial

Imperial

Marknadens mest exklusiva modellprogam.

Genom Royal-serien har KABE alltid legat i framkant vad gäller lyxutrustade husvagnar. Nu finns en modellserie som sticker ut ytterligare: KABE Royal Imperial. Mycket av det som är standard här, går inte att få som tillval på övriga modeller.

Husvagnar i serien Royal Imperial

Made In Sweden - Kabe
Husvagnar - Hacienda

Hacienda

Den ultimata lyxen på hjul.

Kabe Hacienda är den ultimata lyxen på hjul. Närmast kan det liknas vid ett mobilt sommarhus där den höga utrustningsnivån kombinerat med de stora ytorna, gör Hacienda till alla husvagnsägares stora dröm. Haciendaserien har all utrustning från våra Classicvagnar - och mycket mer!

Husvagnar i serien Hacienda