KABE SMART D

ALLA FUNKTIONER PÅ EN SKÄRM.

Smart D på Google play Smart D på Appstore

Manöverpanelen KABE SMART D övervakar allt i din husbil. Härifrån kan du också styra alla funktioner. Panelen är designad med fokus på användarvänlighet och har en lättöverskådlig touch-screendisplay. Här kan du se färskvattennivå, gråvattennivå och batterispänning. Du kan styra belysning, AC, värmepanna eller temperatur och valda tillbehör som till exempel cityvatten eller värme i framrutan.

Systemet har också flera larmfunktioner som påminner dig när det är dags att göra service eller om en säkring har lösts ut. Allt smidigt samlat på samma skärm. En nyhet är KABE Smart D Remote, som via en app gör det möjligt att fjärrstyra husbilens manöverpanel var du än befinner dig. KABE Smart D Remote är uppbyggt kring en 4G-router med externa antenner och ett mobilt modem.

Förutom att kunna styra uppvärmning, belysning och hålla koll på husbilens funktioner och larm via telefonen får du också tillgång till riktigt bra trådlös internetuppkoppling på resan. Standard Imperial, finns som tillval till övriga.

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Läs mer