Blogg  |  Nyheter  |  Kabe 360  |  Kataloger  |  Kabe-TV  |  KABE Finans  |  Snabblänkar

Kabe 2011
En riktig vintervagn, bäst även på sommaren.Att köpa en Kabe är att få lugn och ro.Sedan många årtionden tillbaka gestaltar Kabe det som är typiskt Skandinaviskt.Ända sedan Kurt Blomqvist byggde den första husvagnen i slutet av 1950-talet, har de klassiska dragen ständigt förenats med en strävan efter modern perfektion.Kabe är den ledande svenska tillverkaren av husvagnar för årentruntbruk!Men bäst även på sommaren.Alla husbilar från Kabe är byggda med det skandinaviska klimatet i åtanke!

Lediga jobb

KABE Husvagnar AB med huvudkontor i Tenhult, 10 km utanför Jönköping, tillverkar husvagnar och husbilar. Företaget omsätter ca 600 MSEK med god lönsamhet. KABE är Skandinaviens ledande husvagns- och husbilstillverkare med egen utveckling, design och produktion. Försäljning sker genom ett 90-tal fristående återförsäljare. Exportandelen ökar kraftigt och uppgår idag till ca 43 % av försäljningen. KABE Husvagnar AB har funnits sedan 60-talet.


Just nu söker vi: » Underhållsansvarig » Konstruktör » Engagerad Maskinsnickare » Kvalificerade montörer

Underhållsansvarig


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ansvarig till vår underhållsavdelning. I arbetsuppgifterna ingår underhåll och service av maskiner, underhåll av samtliga fastigheter, arbete i verktygsförrådet m.m. Viss administration och inköp av förbrukningsartiklar förekommer också i tjänsten, samt beställning av besiktningar och service.

Kvalifikationer

Du har tidigare flerårig erfarenhet av underhåll, samt reparation av maskiner, liksom kunskaper i svetsning MIG/MAG och gassvetsning.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarsfull person med en vilja av att lära dig nya saker och har ett allmänt tekniskt intresse. För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad, samt kan prioritera även under press. Intresse av egen konstruktion är meriterande.

Frågor och ansökan

Staffan Ivarsson (Produktionsledare) Tel 036-39 37 36
Sarah Laago (Personalchef) Tel 036-393716

Sänd in din ansökan snarast till ansokan@kabe.se , då urval och intervjuer sker löpande. Märk ansökan med Underhållsansvarig.

Sista ansökningsdag 2016-08-08.
Konstruktör

Vi behöver förstärka vår utvecklingsavdelning med ytterligare en el konstruktör. Arbetet innebär konstruktion av såväl nya som befintliga husvagnar och husbilar. Arbetet är kreativt, varierande och utmanande. Du kommer att konstruera elsystem och framställa el-ritningar till produktion. Du kommer även att arbeta med utveckling och tester av nya och befintliga el- komponenter.
Konstruktionsarbetet sker i Creo Elements (Pro Engineer) och som MPS-system används Movex.

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av konstruktionsarbete, har relevant teknisk högskoleutbildning och goda kunskaper i CAD. Du bör ha goda kunskaper inom elektronik, 220 V installationer samt var kreativ och nyskapande inom elsystem. Kunskap i LINbus är meriterande. Dina personliga egenskaper är av stor vikt. För att lyckas i ovan beskrivna roll ser vi en person som:

- Är målmedveten, noggrann och kreativ
- Är stresstålig och innovativ
- Har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagd
- Trivs med att arbeta med komplexa produkter med snabb leveranstid

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. För att lyckas i ovan beskrivna roll ser vi en person som:

Vad erbjuder vi?
Ett omväxlande och innovativt teamarbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Frågor och ansökan

Roberth Eriksson (Ritkontorschef) Tel 036-55 93 606
Sarah Laago (Personalchef) Tel 036-39 37 16

Sänd in din ansökan snarast till ansokan@kabe.se, då urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 2016-08-08
Engagerad Maskinsnickare

Efterfrågan på våra husbilar och husvagnar fortsätter att öka och vi behöver därför förstärka med ytterligare maskinsnickare till vår snickerianläggning. Vi söker dig med erfarenhet eller en stark vilja till att lära dig maskinsnickeri och tillsammans bygga framtidens husbilar och husvagnar.

Arbetsuppgifter

Du tar fram inredningsdetaljer till våra husvagnar och husbilar. Arbetet i vår maskinpark består i hantering av våra CNC-styrda maskiner. Vi arbetar även i justersågar, bordsfräsar, borr & plugg maskiner och traditionella träbearbetningsmaskiner. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Kvalifikationer

Du har en stark drivkraft och vilja till att ta dig fram självständigt. Det är meriterande om du har maskinvana, gärna inom justersåg, tappmaskin samt att arbeta med CNC-styrda maskiner, samt har god kunskap i ritningsläsning.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du stimuleras av att utvecklas och att lära nytt. Du har ett eget driv och arbetar gärna självständigt.

Frågor och ansökan

Frågor besvaras av Rickard Johansson Fabrikschef snickeri direktnr 036-393732 mobil 0733-420004, alternativt Sarah Laago Personalchef telefon 036-393716.

Du är välkommen med din ansökan via mail till ansokan@kabe. Urval och intervjuer sker löpande, så sänd in din ansökan snarast möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2016-08-31.
Kvalificerade montörer till husvagns- och husbilsfabriken

Husvagns- och husbilsförsäljningen ökar ytterligare och vi behöver därför anställa flera kvalificerade montörer med driv. Våra montörer arbetar som regel i team, oftast två och två. Arbetsuppgifterna varierar beroende på var i produktionskedjan man arbetar.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du tidigare arbetat med kvalificerad montering och har någon form av yrkesinriktad gymnasieutbildning, med inriktning industri, vvs, fordon, bygg, el etc. Kompetens inom el samt ritningsläsning är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en lagspelare och praktiker. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och motiveras av att stundtals arbeta under tidspress. Du är flexibel och vill gärna utvecklas inom arbetet.

Frågor och ansökan

För ytterligare information är du välkommen att kontakta personalchef Sarah Laago, 036-393716.

Vi söker löpande engagerade medarbetare. Tveka inte att skicka in din ansökan till: ansokan@kabe.seJobs KABE

Lediga jobb

– arbeta på KABE

Du kan alltid skicka in en intresseanmälan till
ansokan@kabe.se

  • KABE Husvagnar AB
  • Att. Sarah Laago
  • Box 14
  • 560 27 Tenhult