Blogg  |  Nyheter  |  Kabe 360  |  Kataloger  |  Kabe-TV  |  KABE Finans  |  Snabblänkar

Kabe 2011
En riktig vintervagn, bäst även på sommaren.Att köpa en Kabe är att få lugn och ro.Sedan många årtionden tillbaka gestaltar Kabe det som är typiskt Skandinaviskt.Ända sedan Kurt Blomqvist byggde den första husvagnen i slutet av 1950-talet, har de klassiska dragen ständigt förenats med en strävan efter modern perfektion.Kabe är den ledande svenska tillverkaren av husvagnar för årentruntbruk!Men bäst även på sommaren.Alla husbilar från Kabe är byggda med det skandinaviska klimatet i åtanke!

Lediga jobb

KABE Husvagnar AB med huvudkontor i Tenhult, 10 km utanför Jönköping, tillverkar husvagnar och husbilar. Företaget omsätter ca 600 MSEK med god lönsamhet. KABE är Skandinaviens ledande husvagns- och husbilstillverkare med egen utveckling, design och produktion. Försäljning sker genom ett 90-tal fristående återförsäljare. Exportandelen ökar kraftigt och uppgår idag till ca 43 % av försäljningen. KABE Husvagnar AB har funnits sedan 60-talet.

Personalansvarig

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär rehabilitering, rekrytering, förhandlingar, samt personaladministration. Du är ett stöd och bollplank för våra chefer i personalrelaterade frågor.

Som person är du flexibel, prestigelös och trygg i dig själv, samt van att ta egna initiativ. Du är inte rädd för förändringar utan tilltalas av att arbeta i en vardag präglad av ett högt tempo.
Du är drivande, strukturerad, självständig och van att arbeta mot uppsatta mål. Du är en god människokännare och ser möjligheter i varje situation. Du har förståelse för rollen som arbetsgivarrepresentant.

Vi söker dig med utbildning inom PA-området, 3-5 års erfarenhet från kvalificerat personalarbete och med förhandlingsvana.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en framgångsrik och offensiv koncern med några av marknadens starkaste varumärken.

För mer information och för att söka tjänsten besök www.intendab.comKonstruktör

Vi söker dig som vill vara med och skapa framtidens husbil och husvagn. Arbetet innebär nykonstruktion av nya samt modifiering av befintliga husvagnar och husbilar. Arbetet är kreativt, varierande och utmanande. Konstruktionsarbetet sker i Creo Elements (Pro Engineer) och som MPS-system används Movex.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av konstruktionsarbete, har relevant teknisk högskoleutbildning och goda kunskaper i CAD. Du bör ha goda materialkunskaper inom trä och träbearbetning, erfarenhet av plast och aluminium är meriterande. Kunskaper och erfarenhet av hållfasthetslära, mekanik och elkonstruktion ser vi som positivt.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. För att lyckas i ovan beskrivna roll ser vi en person som:

- Är målmedveten, noggrann och kreativ
- Är stresstålig och innovativ
- Har känsla för design
- Har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagd
- Trivs med att arbeta med komplexa produkter med snabb leveranstid

Vad erbjuder vi?
Ett omväxlande och innovativt teamarbete i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Vi värnar om en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.

Frågor och ansökan

För ytterligare information är du välkommen att kontakta personalchef Anette Odqvist, 036-393716.

Sista ansökningsdag är 160415. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka ansökan till: ansokan@kabe.se

Välkommen med din ansökan!Engagerad Maskinsnickare

Efterfrågan på våra husbilar och husvagnar fortsätter att öka och vi behöver därför förstärka med ytterligare maskinsnickare till vår snickerianläggning. Vi söker dig med erfarenhet eller en stark vilja till att lära dig maskinsnickeri och tillsammans bygga framtidens husbilar och husvagnar.

Arbetsuppgifter

Du tar fram inredningsdetaljer till våra husvagnar och husbilar. Arbetet i vår maskinpark består i hantering av våra CNC-styrda maskiner. Vi arbetar även i justersågar, bordsfräsar, borr & plugg maskiner och traditionella träbearbetningsmaskiner. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Kvalifikationer

Du har en stark drivkraft och vilja till att ta dig fram självständigt. Det är meriterande om du har maskinvana, gärna inom justersåg, tappmaskin samt att arbeta med CNC-styrda maskiner, samt har god kunskap i ritningsläsning.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du stimuleras av att utvecklas och att lära nytt. Du har ett eget driv och arbetar gärna självständigt.

Frågor och ansökan

Frågor besvaras av Rickard Johansson, Fabrikschef snickeri, telefon 036-393732, alternativt Anette Odqvist, Personalchef, telefon 036-393716.

Du är välkommen med din ansökan via mail till ansok@kabe. Urval och intervjuer sker löpande, så sänd in din ansökan snarast möjligt. Senaste ansökningsdatum är dock 160415.Jobs KABE

Lediga jobb

– arbeta på KABE

Du kan alltid skicka in en intresseanmälan till
ansok@kabe.se

  • KABE Husvagnar AB
  • Att. Anette Odqvist
  • Box 14
  • 560 27 Tenhult